[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
下半季機師嘅作用冇之前咁大

機師呢排有D見底
http://now.com體育】巴塞隆拿中堅碧基在社交媒體投訴,死敵皇家馬德里在西甲獲得球證優待,往往在爭議性判決中得益,巴塞卻常常是爭議判決的受害者。

皇家馬德里周日西甲尾場鬥維拉利爾,球證文沙路在71分鐘判「黃潛」的般奴蘇利安奴禁區內犯手球——到底是蓄意手球抑或「波打手」,值得商榷——基斯坦奴朗拿度順利射入12碼,稍後再由艾華路莫拉達建功,結果皇馬以3:2上演逆轉勝,全取3分,成功維持聯賽榜領先優勢。同日較早時間同樣贏波的巴塞隆拿,惜未能趁機收窄差距。巴塞中堅碧基(Gerard Pique)深受該12碼判決刺激,登上Twitter對皇馬獲得差別待遇表達強烈不滿。

碧基上載了幾篇報道截圖,內容為皇馬與巴塞今季的幾場爭議比賽,其中皇馬屢次在爭議判決中得益,巴塞則是誤判受害者。碧基指,幾場比賽當中牽涉到多達8分,暗示皇馬目前取得的領先優勢,有賴執法球證協助;與此同時,碧基亦強調,引用的報道全屬馬德里媒體,以示公正。

皇馬隊長沙治奧拉莫斯知悉碧基的帖文後表示:「若然你告訴我,發帖的是美斯,我就會很驚訝;大家都知道,在碧基的世界裡,一切都是陰謀。」

拉膠好波

黃潛個Bruno都串鳩佢 好心隻多咀狗咪撚咁肉酸啦

Bruno:碧基?我得提醒他一下,之前巴塞對我們那場比賽他手球了,球證也什麼表示都沒有

想知踢國家隊會唔會打交

條柒頭都走啦
我地拿大哥上位

笑撚死

夠撚我地拉隊打咩
個款都贏撚左

想知班疤點睇碧基 又垃圾又多爹

機師呢排有D見底

比波準啲嘅可以後備出嚟救世界
在施丹正式入主皇馬後,卡斯米路一直擔任主力的角色,並不時以出色的攔截能力貢獻球隊,而干地則希望,為車路士引入這名巴西中場,以加強中場的防守力,以及應付來季的歐聯賽事。

垃圾反賓狗去曬邊

你係鳩白個funson ac?

送上迷占兄弟圖

機師呢排有D見底

比波準啲嘅可以後備出嚟救世界

唔多唔少都關腳軟事嘅
Bale傷咁耐差唔多正選足咁耐
跑動仲要全隊最高
拖舟建樹除左重用米路打防中之外
就係起用機司
留意到尋晚話切J果啲人今日潛曬

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

牙gap做咩呢排係咁po j圖

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

太多sad野
用黎麻醉自己
感覺到細佬啲斬波開始返黎

路路 仲未爭到個名呀?

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

太多sad野
用黎麻醉自己

🚬抽一根吧

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

太多sad野
用黎麻醉自己

🚬🐋撐住牙清

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

太多sad野
用黎麻醉自己

🚬🐋撐住牙清

呢度唔提太多
🚬👀

出左J圖 慶祝勝利
下場準備豬波

太多sad野
用黎麻醉自己

🚬抽一根吧

不了
我真人飲酒多 不吃🚬😂
賓周馬係最撚勁

ho波
賓周馬係最撚勁

ho波

MOM
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞