[大聖歸位] 皇家馬德里球迷吹水區 (13)

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
2-4啊
屌 占士正選
嘩屌3-4
屌 占士正選

光頭佬撞邪
屌 占士正選

光頭佬撞邪

沾屎加賓周
88 唔睇了 瞓先
青年歐聯3-4已然
屌 占士正選

光頭佬撞邪

沾屎加賓周
88 唔睇了 瞓先
青年歐聯3-4已然

假皇
要返工先出占士正選
屌 占士正選

光頭佬撞邪

沾屎加賓周
88 唔睇了 瞓先
青年歐聯3-4已然

假皇

你個死gay佬就假皇
你有冇睇castilla啊
屌 占士正選

光頭佬撞邪

沾屎加賓周
88 唔睇了 瞓先
青年歐聯3-4已然

假皇

你個死gay佬就假皇

郁啲就話人gay
冇睇
訓了 88
屌 占士正選

光頭佬撞邪

沾屎加賓周
88 唔睇了 瞓先
青年歐聯3-4已然

假皇

你個死gay佬就假皇

郁啲就話人gay
冇睇

假皇
賓施馬玩弄瀕危動物或被罰
賓施馬(Karim Benzema)雖然貴為皇馬的著名球員,不過因為他在一個保育地區破壞規矩,隨時會被當地政府處罰。事緣上年12月賓施馬到加勒比海一個名為馬丁尼克島的法國屬地旅行,在途中遇上一隻野生瀕危鬣蜥,竟然把牠整隻捉起並拍下照片。徒手捉起瀕危鬣蜥與及為其拍照這2個行為在馬丁尼克都是不容許的,所以照片曝光之後,不少法國傳媒與加勒比海的消息都指賓施馬難逃被當地政府處罰的結果。
賓施馬(Karim Benzema)雖然貴為皇馬的著名球員,不過因為他在一個保育地區破壞規矩,隨時會被當地政府處罰。事緣上年12月賓施馬到加勒比海一個名為馬丁尼克島的法國屬地旅行,在途中遇上一隻野生瀕危鬣蜥,竟然把牠整隻捉起並拍下照片。徒手捉起瀕危鬣蜥與及為其拍照這2個行為在馬丁尼克都是不容許的,所以照片曝光之後,不少法國傳媒與加勒比海的消息都指賓施馬難逃被當地政府處罰的結果。

坐監啦屌

坐監啦屌

今日除左中場同朗 全部都
睇黎又好似之前咁 由榜首變番做二弟/三弟

光頭佬快撚d攬住隻馬死撚左去啦仆街
馬些路 華拉尼我屌你老母
pepe夏天唔好走
華仔早幾年係新人上算勁
但過左咁耐都冇乜進步咁
pepe夏天唔好走
華仔早幾年係新人上算勁
但過左咁耐都冇乜進步咁

直頭退步,成日衰孤寒波
Parejo係咪繼etoo後
最憎皇馬既青訓
嬲到訓唔到
嬲到訓唔到

好耶 我開心都訓唔到 對切爾又準備輸波

坐監啦屌

快撚啲去坐監啦
訓左無睇 踢成點
btw話左華倫每年淨係踢4場波架啦 (皇馬巴塞)
點解豬波吖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞