[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
「我沒有反應。」曼聯周日打敗布力般流浪後,很快知悉8強對手是車路士,摩連奴處之泰然:「我需要與聖伊天對陣,需要出戰(英聯盃)決賽,但願,我需要出戰另一場歐霸盃,而我需要為爭取英超前4而戰。」

「所以,我有很多事情去想,可能車路士會較為聚焦,他們沒有其他大戰,我相信他們對英足盃珍而重之。」曼聯自2012年起未曾作客贏車路士,而去年10月的首循環比賽,紅魔吞了4蛋,是摩佬在英超的最大敗仗。
晉級

條撚屌係要點都抽下垃圾車水

怨婦....

霸氣杯都叫其他大戰
咪撚笑大人個口啦

獌狗可能要靠佢踢歐聯
「我沒有反應。」曼聯周日打敗布力般流浪後,很快知悉8強對手是車路士,摩連奴處之泰然:「我需要與聖伊天對陣,需要出戰(英聯盃)決賽,但願,我需要出戰另一場歐霸盃,而我需要為爭取英超前4而戰。」

「所以,我有很多事情去想,可能車路士會較為聚焦,他們沒有其他大戰,我相信他們對英足盃珍而重之。」曼聯自2012年起未曾作客贏車路士,而去年10月的首循環比賽,紅魔吞了4蛋,是摩佬在英超的最大敗仗。
晉級

怨婦....

霸氣杯都叫其他大戰
咪撚笑大人個口啦

獌狗可能要靠佢踢歐聯

邊撚個搞到今年冇歐聯打架摩狗
摩佬應該會放棄FA cup,3月賽程太痴線
而且聯賽歐霸重要性比FA cup大好多
再晉級隨時4-5月全線收皮,到時有足總杯都冇用

佢私怨 未必放棄

獌板凳深度夠一周兩賽有突喇

如果賽程唔改,唔係一周兩賽,係兩日兩賽

好明顯同期果場聯賽會改期
屌柒摩狗,你我有責

有冇諗過點解唔做便宜仔呀
因為摩狗你條仆街講一套做一套嘛
點解魔狗可以面皮咁厚
明明自己搞到車仔無歐戰
唔撚驚

世三對摩狗會大爆發
點解魔狗可以面皮咁厚
明明自己搞到車仔無歐戰

因為佢覺得係班球員玩鳩佢
所以懷痕在心

個ex活得比你好
最近英超狀態最好應該係獌,但遲下佢地個賽程chur到 ,加埋我地主場,應該要對干地有信心
摩佬應該會放棄FA cup,3月賽程太痴線
而且聯賽歐霸重要性比FA cup大好多
再晉級隨時4-5月全線收皮,到時有足總杯都冇用

佢私怨 未必放棄

條傻鳩咁要面,場場去盡都唔奇
老豆又你班便宜仔用家法
大家準備好認錯未
斬撚到個死摩狗龜頭都冇埋呀要
屌,今次真係大撚把嘢同死摩狗計
點解魔狗可以面皮咁厚
明明自己搞到車仔無歐戰

因為佢覺得係班球員玩鳩佢
所以懷痕在心

個ex活得比你好

佢已經當撚左自己係true red la
洗撚理你垃圾車感受咩

晉級

怨婦....

霸氣杯都叫其他大戰
咪撚笑大人個口啦

獌狗可能要靠佢踢歐聯

係咪我睇極都係同一篇新聞
點解我記得講 車狗可以focus聯賽,聽摩狗講左5,6次
摩佬應該放棄FA Cup,唔係到時四月可能要打過十場
留意到獌手足係格離話我地對daddy唔住
希望佢地可以永續daddy

教到差d解班先炒都叫對唔住佢?
咁v92幫49000拎第五+fa cup都炒叫咩

49000 post ? 第幾版

30 圖就唔cap了 自己睇啦

教到差d解班先炒都叫對唔住佢?
咁v92幫49000拎第五+fa cup都炒叫咩

仲未計拆龍骨單野
摩佬應該放棄FA Cup,唔係到時四月可能要打過十場

我估佢點都想過左車先放棄

30 圖就唔cap了 自己睇啦

吹到摩狗係韓信
你地好仆街 成日mon post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞