[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
2012年 曼城champ, 文仙尼13年5月被炒
2013年 曼聯champ, 費sir退休
2014年 曼城champ, 工程師16年約滿走人
2015年 車仔champ, 摩佬15年12月被炒
2016年 李城champ, 小雲17年2月被炒

下年干地

而家攞咗英超喇咩 咁自大
聽日11點開波 唔係屋企

偽毒
卡吐話想走
卡吐話想走

你老母都話想離家出走
Senior figures at Chelsea have met with one of China's richest companies, who are desperate to invest in a Premier League club.

Sportsmail can reveal the HNA Group — a Fortune Global 500 company with annual revenue of more than £20billion — have sent representatives to Stamford Bridge as they continue to search for an avenue into English football.
Chelsea chairman Bruce Buck met several members of HNA's mergers and acquisitions team on January 7, the day before Chelsea beat Peterborough United 4-1 in the FA Cup.

海南航空
卡吐話想走

你老母都話想離家出走

你老母尋晚黎搵我

你老母俾狗屌
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都得

未來隊有未來

呢句係車區某手足之前講架

。。。

佢踢未來隊姐, 唔好屈人地未來隊球迷講野咁搞笑

割蓆

果個ching係熱狗扮車狗
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都得

未來隊有未來

。。。

佢踢未來隊姐, 唔好屈人地未來隊球迷講野咁搞笑

割蓆

果個ching係熱狗扮車狗

yes

偽毒

fake blue
各位車迷一齊潮撐元朗後上攞港超吧

偽毒

fake blue

唔好再比佢再post
唁知邊個會做下個李城教練呢

有d風傳緊希sir

未來隊有未來

係咪爆袋俠講
各位車迷一齊潮撐元朗後上攞港超吧

不了 me大埔的

有d風傳緊希sir

麻友

偽毒

fake blue

唔好再比佢再post

以後開d阿狗式topic 燈垃圾車

有d風傳緊希sir

麻友

g

有d風傳緊希sir

文仔/皮雅臣
https://youtu.be/s4UwfgvGqYI

哥狗想用紙皮箱笠干地

偽毒

fake blue

fake blue 加 fake poison
copy段字去google, 真係笑撚死, 嬲到
上次屌鳩完你,發覺你幾好撚
咪唔Block 返你囉!

點啊 ? 肯自殺未啊柒頭
你D查路巴上到一隊未 ?
又話Van Ginkel而家 有能力踢英超中遊,人呢屌你老母 ?
次撚次都執人口水尾,人講買基沙文你就慢幾拍

又話成日去倫敦,買波衫....
哈哈,我呸

我睇死你條廢屄咪又係 咬老綜無料扮四條
吹啊,係笑你垃圾啊!
你新年都要扯皮條

因住無錢睇醫生爛春袋啊!

而家上到了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞