[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Conte says his favourite films are comedies. A voice from the audience asks if he likes watching Arsenal then. Conte laughs.

雲爺爺
退休享清福啦
李城咁慘 希望利記幫下人啦
Jose Mourinho on Claudio Ranieri's sacking: "Champion of England and FIFA Coach of the Year... Sacked. That's new football, Claudio."

屌你老母又係到單單打打
仆街了,哥狗又黎料....唉

做咩?

有曬片啦
都唔知係唔係癲左
係訓練場用紙皮箱暴打多名主力同教練
仆街了,哥狗又黎料....唉

做咩?

有曬片啦
都唔知係唔係癲左
係訓練場用紙皮箱暴打多名主力同教練

更衣室內鬥
法加ig😂😂😂
炒佢有乜問題 攞冠佢冇份咩,依家就降班就唔洗佢負責?公平咩

呢啲波一降左落去就唔知幾時先上到黎
布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢
雲帥洗左成億都帶到降班既話要抄都合理
一年冠軍下一年降班我諗冇幾多人接受到

最近九場波只贏一場,
依家差一分就落降級區,
炒佢應該已經忍左好耐

你走走轉fb, 就會見啲冇腦球迷話咩冇人情味/李城扮豪門/希望李城降班呢啲垃圾言論
Conte says his favourite films are comedies. A voice from the audience asks if he likes watching Arsenal then. Conte laughs.

拳王
不過熱狗呢d波係英超一定唔洗紅
班西班牙幫好串
曼聯名宿兼評述員加利尼維利都喺社交網站抽水,話車路士領隊干地下季小心被炒!亦有網民狙擊阿仙奴領隊雲格,話正因為雲爺爺近季贏唔到聯賽,所以個帥位先咁穩陣呢,師父明白了!

曼聯名宿兼評述員加利尼維利都喺社交網站抽水,話車路士領隊干地下季小心被炒!亦有網民狙擊阿仙奴領隊雲格,話正因為雲爺爺近季贏唔到聯賽,所以個帥位先咁穩陣呢,師父明白了!

雲加又然
雖然熱狗好撚矛 但依家真係見唔返以前韋拉 堅尼 上一代帶條命上場既熱血 所以話依家d波無以前咁好睇唔係無原因 以前d大戰未開波個個已經嬲爆爆 係走廊嘈緊
雖然熱狗好撚矛 但依家真係見唔返以前韋拉 堅尼 上一代帶條命上場既熱血 所以話依家d波無以前咁好睇唔係無原因 以前d大戰未開波個個已經嬲爆爆 係走廊嘈緊

搞清楚矛同熱血先喎
TOT

搞清楚矛同熱血先喎

唔茅班友係幾好波既 但係成班eq太低
熱狗班垃圾
攞過冠軍大撚晒咩?
攞過冠軍大撚晒咩?

但132年先1個就唔同講法wo

搞清楚矛同熱血先喎

熱狗成隊無乜正常人

搞清楚矛同熱血先喎

熱狗成隊無乜正常人

大力臣同洛利是
炒佢有乜問題 攞冠佢冇份咩,依家就降班就唔洗佢負責?公平咩

呢啲波一降左落去就唔知幾時先上到黎
布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢
雲帥洗左成億都帶到降班既話要抄都合理
一年冠軍下一年降班我諗冇幾多人接受到

最近九場波只贏一場,
依家差一分就落降級區,
炒佢應該已經忍左好耐

你走走轉fb, 就會見啲冇腦球迷話咩冇人情味/李城扮豪門/希望李城降班呢啲垃圾言論

就降班都唔係問題,
問題係個態越來越沉,
冬季轉會窗買完人都繼續輸,
唔炒佢真係冇可能護級
攞過冠軍大撚晒咩?

但132年先1個就唔同講法wo

上季因為簡迪掃晒啲波,後防冇咩壓力。今季後防現晒代,但雲伯又睇唔到問顯所在,盲目地去搵簡迪替身,呢個已經係一個好大嘅戰術錯誤啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞