[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你地買鞋通常係ig shop定係地鋪🤔?

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

有好幾次我賣鞋係直接放畀水貨舖

yes 所以我都唔知邊到買好

就算水貨鋪都會溝貨賣
唔識分真係自己上外國網買算
啲死警渣夠膽死話判兩年重得濟
拎埋哂啲示威者都係判服務令咁輕黎講
但唔撚識諗下自己個身份同普通市民有咩分別
明知故犯仲要死口唔認罪同柒出國際
判你兩年已經偷笑啦

2樣野黎根本唔係身份問題
人地犯嗰條罪就係咁
想個犯判得重d
咁一條叫七警去打d謀殺犯囉
一定係個犯坐耐d

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

如果大路款又唔怕煩 可以自己上網買
IG Shop就最唔建議

上網係指佢官網?我見有d人係係footlocker 買 但運果方面好似好煩

官網又好FootLocker Eastbay嗰啲都好 起碼保證到真貨先

通常用代運 少少煩啦 淨係煩運嚟香港嗰部分
好過淘寶由買嗰刻開始煩

今晚番去睇下先
黑警好搞唔搞,搞猶太人
黑警好搞唔搞,搞猶太人

咪又係出黎讉責下
會有咩野呀
黑警好搞唔搞,搞猶太人

呢單野好閒姐,佢自比猶太人係victim, 唔係加害既納粹,兩者差好遠,人地唔會抗議譴責,唔好打晒飛機咁
黑警好搞唔搞,搞猶太人

咪又係出黎讉責下
會有咩野呀

我想日後啲遊客嚟到香港時,指撚著班黑警嚟笑
黑警好搞唔搞,搞猶太人

呢單野好閒姐,佢自比猶太人係victim, 唔係加害既納粹,兩者差好遠,人地唔會抗議譴責,唔好打晒飛機咁

http://bit.ly/2lbuka9

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

上網係指佢官網?我見有d人係係footlocker 買 但運果方面好似好煩

官網又好FootLocker Eastbay嗰啲都好 起碼保證到真貨先

好過淘寶由買嗰刻開始煩

footlocker成日賣好貴
HAZARD

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

好過淘寶由買嗰刻開始煩

footlocker成日賣好貴

賣鞋我就識
真心
點解足球員紋完身咁快踢到波
正常人紋完快極都要等一兩個禮拜埋口先做到運動
真心

貼水印的
巴哥IG
好想比巴哥屌到硬曬
巴哥IG
好想比巴哥屌到硬曬

吞巴哥d精
兩場對獌,如果一場輸fa cup但聯賽贏or 倒返轉,你會揀邊樣?
真心

貼水印的

唔睇user name 以為係狗仔底褲
黑警好搞唔搞,搞猶太人

冇讀過書既偽進仔係咁架啦
雲尼亞尼
雲尼亞尼

同摩佬咁似嘅
雲尼亞尼

同摩佬咁似嘅

雲爺爺帶李城奇蹟奪冠
摩連奴奇蹟在?
未來拳手
未來拳王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞