[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
德國出埋聲

又出英文聲明 阿蛇邊睇得明呀
我轟拆人骨先係累雲爺爺比人炒既幕後黑手

回家咋

可恥

留意到手足like左
迷摩重有餘孽
Christensen尋晚入波

輸三球都反cup 到
Christensen尋晚入波

輸三球都反cup 到

下季借切去加柏度練下波

終於肯比切走
熱刺呢隊賤種閪波快D執柒咗佢啦
2012年 曼城champ, 文仙尼13年5月被炒
2013年 曼聯champ, 費sir退休
2014年 曼城champ, 工程師16年約滿走人
2015年 車仔champ, 摩佬15年12月被炒
2016年 李城champ, 小雲17年2月被炒

下年干地
2012年 曼城champ, 文仙尼13年5月被炒
2013年 曼聯champ, 費sir退休
2014年 曼城champ, 工程師16年約滿走人
2015年 車仔champ, 摩佬15年12月被炒
2016年 李城champ, 小雲17年2月被炒

下年干地

on9

永續干daddy
Hazard 紋身好柒呀

可恥

扣分啦屌
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都得

未來隊有未來
我係一個好小氣既人,真係得罪我我會記住你幾年,即使今季鞭唔到你屍,唔緊要,將來幾季我鞭到你潛幾個月水,連自己狗竇都唔敢入都得

未來隊有未來

呢句係車區某手足之前講架

未來隊有未來

。。。

未來隊有未來

。。。

未來隊有未來

。。。

佢踢未來隊姐, 唔好屈人地未來隊球迷講野咁搞笑
buy lamela la diu

未來隊有未來

好似係華仔講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞