[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
睇黎干地對摩納哥d球員好有興趣
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

請珍惜派清,我地已經失去左東清
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

The Blues boss was spotted in the VIP area of the ground as City came back from 2-1 and 3-2 down to establish a 5-3 first-leg lead in the Champions League last-16.
鏝官方fb成日用繁體字出po 決定轉會
太天真 以為干爹無睇
鏝官方fb成日用繁體字出po 決定轉會

我轟都有,要大家科水既時候
原來真係有去睇
原來真係有去睇

會唔會家變
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

我估車仔係摩納哥陣中最有興趣個個係sidibe
車仔係法甲既球探力薦
但昨晚好似踢得麻麻

覺得陣中最有潛力既球員應該係mbappe
但佢主要用速度硬爆過人
Celtic 個 moussa dembele更似干地杯茶

其他
Kessie>bakayoko
B.silva 又唔係干地type球員
有冇手足睇亞冠?
新黎報到
想問邊個係車區低質會然
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

車仔係法甲既球探力薦
但昨晚好似踢得麻麻

但佢主要用速度硬爆過人

其他

我地比較想知你對干地去睇呢場波對佢自己家庭既影響
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

車仔係法甲既球探力薦
但昨晚好似踢得麻麻

但佢主要用速度硬爆過人

其他

我地比較想知你對干地去睇呢場波對佢自己家庭既影響既睇法
新黎報到
想問邊個係車區低質會然

全部 除左我
有冇手足睇亞冠?

東方聾屍,噓噓噓
有冇手足睇亞冠?

東方聾屍,噓噓噓

作客比人456
食全餐 真係屌老母
傳緊幾個

佢琴晚唔去睇波既

你想家變?

想知派青點睇

The Blues boss was spotted in the VIP area of the ground as City came back from 2-1 and 3-2 down to establish a 5-3 first-leg lead in the Champions League last-16.

對唔字,我太低估干爹
真係456
東方真係笑話
東方真係笑話

俾傑志算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞