[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
攞過冠軍大撚晒咩?

但132年先1個就唔同講法wo

上季因為簡迪掃晒啲波,後防冇咩壓力。今季後防現晒代,但雲伯又睇唔到問顯所在,盲目地去搵簡迪替身,呢個已經係一個好大嘅戰術錯誤啦

後防用死兩條又老又慢嘅中堅

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

班友地頭蟲踢下爛仔波就得
攞過冠軍大撚晒咩?

上季因為簡迪掃晒啲波,後防冇咩壓力。今季後防現晒形,但雲伯又睇唔到問顯所在,盲目地去搵簡迪替身,呢個已經係一個好大嘅戰術錯誤啦

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

熱刺咁鍾意打架
去玩冰球啦
雲爺爺被炒下場又益死利狗

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

球星台:熱狗d波其實唔茅

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

熱刺咁鍾意打架
去玩冰球啦

仆街熱狗真係好撚矛
但罰既永遠係我車

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

熱刺咁鍾意打架
去玩冰球啦

仆街熱狗真係好撚矛
但罰既永遠係我車

和波推鳩希sir
見到車迷話李城不近人情
個感覺好怪
好似大巴大巴打番落自己到
想當年車仔都係拎左保亞斯祭旗先拎到歐聯
你地買鞋通常係ig shop定係地鋪🤔?

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

有好幾次我賣鞋係直接放畀水貨舖

yes 所以我都唔知邊到買好

如果大路款又唔怕煩 可以自己上網買
IG Shop就最唔建議

上網係指佢官網?我見有d人係係footlocker 買 但運果方面好似好煩

官網又好FootLocker Eastbay嗰啲都好 起碼保證到真貨先

通常用代運 少少煩啦 淨係煩運嚟香港嗰部分
好過淘寶由買嗰刻開始煩

footlocker成日賣好貴

唔係喎 咪正常價
同埋佢長期有sale 15%-25%off不等
黑警好搞唔搞,搞猶太人

呢單野好閒姐,佢自比猶太人係victim, 唔係加害既納粹,兩者差好遠,人地唔會抗議譴責,唔好打晒飛機咁

http://bit.ly/2lbuka9

上年干提carry哂條後防 今年一無就gg
Conte says his favourite films are comedies. A voice from the audience asks if he likes watching Arsenal then. Conte laughs.

你地買鞋通常係ig shop定係地鋪🤔?

IG SHOP流嘢多
地舖就食水深

有好幾次我賣鞋係直接放畀水貨舖

yes 所以我都唔知邊到買好

如果大路款又唔怕煩 可以自己上網買
IG Shop就最唔建議

上網係指佢官網?我見有d人係係footlocker 買 但運果方面好似好煩

官網又好FootLocker Eastbay嗰啲都好 起碼保證到真貨先

通常用代運 少少煩啦 淨係煩運嚟香港嗰部分
好過淘寶由買嗰刻開始煩

footlocker成日賣好貴

唔係喎 咪正常價
同埋佢長期有sale 15%-25%off不等

上網就無睇 但佢鋪頭成日假sale
抬價再折當人水魚
我寧願去sportchek 起碼行得舒服
攞過冠軍大撚晒咩?

上季因為簡迪掃晒啲波,後防冇咩壓力。今季後防現晒代,但雲伯又睇唔到問顯所在,盲目地去搵簡迪替身,呢個已經係一個好大嘅戰術錯誤啦

我見佢地fans講
直至一月都發現唔到問題,唔比錢去買後防
佢地好唔滿意
想當年車仔都係拎左保亞斯祭旗先拎到歐聯

公子獻頭

五張黃一張紅
雖然對面都五張黃

佢地係英超受開球證照顧
出到去無左咪仆街
喺fb撚狗,有條傻鳩回我「熱刺熱刺,下次大概可以」
喺fb撚狗,有條傻鳩回我「熱刺熱刺,下次大概可以」

摩狗ig

係咪覺得遇到知音人呢
摩狗ig

係咪覺得遇到知音人呢

啱啊,雲伯就死摟對死人中堅,佢就死摟三寶
雲伯如果完季去教意粉就唔洗搞成咁
雲伯如果完季去教意粉就唔洗搞成咁

冇所謂,佢始終係上左神台
德國出埋聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞