[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
睇錯左林伯幫泰利剃陰毛
睇錯左林伯幫泰利剃陰毛

+1

將垃圾車帶返上高峰

驚佢好似摩佬咁 拎冠用死12-13個球員 個畫面好撚似

你放心
佢一定會
佢以前教蛆記都唔多輪換

摩狗係係班球員冇態表現唔對辦都用死

公道講 上季卡吐 哥狗 夏神 放題 隊長 baba 馬迪都冇態 換得幾多個 除非係擺明hea踢

放題呢個位有得換啦起馬

Azp去左左閘 基本上個季後防唔夠人用 連蘇馬都傷埋 係今年買左呀朗 雷斯先岩岩好夠
Chelsea & Man City
Marca link Isco with a possible summer move to either Chelsea or Man City.
Marca link Isco with a possible summer move to either Chelsea or Man City.

唔信皇會放

唔信皇會放

傳緊isco會走

唔信皇會放

傳緊isco會走

皇放左佢 唔通靠哂占屎咩

唔信皇會放

傳緊isco會走

isco都唔係成日有正選 同埋份約18年都完啦

唔信皇會放

傳緊isco會走

得返1年約 唔賣咪等free
柏度 阿朗 法比 azp
咁多同鄉
柏度 阿朗 法比 azp
咁多同鄉

仲有dc

將垃圾車帶返上高峰

你放心
佢一定會
佢以前教蛆記都唔多輪換

公道講 上季卡吐 哥狗 夏神 放題 隊長 baba 馬迪都冇態 換得幾多個 除非係擺明hea踢

放題呢個位有得換啦起馬

Azp去左左閘 基本上個季後防唔夠人用 連蘇馬都傷埋 係今年買左呀朗 雷斯先岩岩好夠

唔好再講
係邊撚條on9買左luis 又唔撚用
搞到人地萌生去意

你放心
佢一定會
佢以前教蛆記都唔多輪換

放題呢個位有得換啦起馬

唔好再講
搞到人地萌生去意

Luis一定係世界頭三左閘
摩狗真係拆曬垃圾車條龍骨
On-loan Bristol City striker Tammy Abraham has returned to parent club Chelsea to undergo treatment on a thigh injury.

你放心
佢一定會
佢以前教蛆記都唔多輪換

放題呢個位有得換啦起馬

唔好再講
搞到人地萌生去意

就算daddy拆埋你球場,點講都係車迷對人唔住架啦
On-loan Bristol City striker Tammy Abraham has returned to parent club Chelsea to undergo treatment on a thigh injury.

無埋佢,隊野會唔會降班
車路士隊長泰利在電視節目中爆料,曾發現前隊友林柏特在更衣室內,拿剃鬚刀刮他的陰毛。

月初宣佈掛靴的林柏特(Frank Lampard),最近和前隊友泰利(John Terry)出席《ITV》一個夾雜笑料的體育節目任嘉賓,結果被這名好友「出賣」,指他有在眾目睽睽下剃陰毛的習慣。

泰利說:「法蘭克(林柏特)是我見過最姿整的人,他會剃掉所有毛。」泰利突然抬高腿,然後指向私處,「我在更衣室看過他剃這裡。」

林柏特尷尬不已,及後反爆料:「我要承認,有一段時期,我真的剃掉全部東西,但很快又生長了。泰利知道後,他也這樣做,剃他腿上所有的毛。」節目女主持隨後即追問泰利:「你有剃陰毛嗎?」結果泰利竟也點頭。

不過,《ITV》今周只是剪輯節目其中最爆的片段以宣傳,整個節目下周二才正式播出。

好撚gay

睇漏咗曾發現

笑死
上海上港俾FC首爾撳著砌,靠球十二碼先贏到,好有AVB嘅味道
譚仔啲入波好小豆式 ,仲要高

你放心
佢一定會
佢以前教蛆記都唔多輪換

放題呢個位有得換啦起馬

唔好再講
搞到人地萌生去意

追究都無用 當時就係azp左閘太fit 放題又踢得ok先一直唔換人 同宜家好撚似 跟住拎完冠 luis無份踢就嘈要走 干地再係咁又唔出亞衣 到時亞衣要走變第二個盧卡古就後悔莫及
Lewis baker真心勁喎

放題呢個位有得換啦起馬

唔好再講
搞到人地萌生去意

追究都無用 當時就係azp左閘太fit 放題又踢得ok先一直唔換人 同宜家好撚似 跟住拎完冠 luis無份踢就嘈要走 干地再係咁又唔出亞衣 到時亞衣要走變第二個盧卡古就後悔莫及

依加得fa cup同聯賽2條線 你想點樣多輪換 而且後備果班又有幾多個真係岩輪換
起碼睇下下季有埋歐洲賽 睇下干地d換人戰術
先再下決定啦

放題呢個位有得換啦起馬

唔好再講
搞到人地萌生去意

依加得fa cup同聯賽2條線 你想點樣多輪換 而且後備果班又有幾多個真係岩輪換
起碼睇下下季有埋歐洲賽 睇下干地d換人戰術
先再下決定啦

係球員角度哂左一年就係一年 而且亞衣30m買返黎係唔係聯賽 FA cup 20-30分鐘後備落黎踩下草都唔得先 而且快車期一週兩三場波亞衣都唔見得有機會落場 再講唔只亞衣 季尾隨時法比都想走啦 成日無份踢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞