[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike

但佢好似踢攻中wor
有位比佢踢咩
買左華拉堤先啦

華拉堤快回家

唔知週薪會開幾多,假設沙皮又要加人工,開支會多好多

靠各位手足課金比球會了
我今年買左主客各一、訓練衫一件、訓練外套一件、上季波褲一條

有冇印字

主場隊長、作客costa
如果足總杯入到final 會印多件,但未諗到印邊個

上年印左隊長 原本想印azp但s碼印唔到咁長 瘦撚真係特別垃圾

球會字啦
Chelsea have opened talks over a summer move for €80m rated Monaco and Portugal international Bernardo Silva. (Times) #CFC #ASMonaco
€80m

FM好勁

今季好勁但係課金買左華拉堤先啦

但佢好似踢攻中wor
有位比佢踢咩
買左華拉堤先啦

華拉堤快回家

華拉提買到就即買啦

華拉堤快回家

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

上年印左隊長 原本想印azp但s碼印唔到咁長 瘦撚真係特別垃圾

球會字啦

今件印左作客哥狗 主場柏度
Chelsea have opened talks over a summer move for €80m rated Monaco and Portugal international Bernardo Silva. (Times) #CFC #ASMonaco
€80m

FM好勁

今季好勁但係課金買左華拉堤先啦

但佢好似踢攻中wor
有位比佢踢咩
買左華拉堤先啦

華拉堤快回家

華拉提買到就即買啦

好多都想印 (做左車狗無耐
世三,唔印怕無機會
法比,印黎嘲諷d阿狗
Azp,鐵血後衛
雷斯,但30號好柒
殺龍霸,場上表現對辦 上次同鏝城隻揪又企最前

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

球會字啦

今年主:luiz,oscar,cahill,hazard
客:michy 三客:cahill

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

球會字啦

淨係買左件訓練外套

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

球會字啦

奧寶寶真係好撚有米
lm
dllm
dllm

宜家啲人超有米
主:willian
客:willian
第二作客:willian
偽毒po霸又燈

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

球會字啦

上季作客哥狗
上季作客哥狗

上季cahill
今季azp

想買件長袖去踢波 但好貴

靠各位手足課金比球會了

有冇印字

球會字啦

一季六件
有米
上季作客哥狗

上季cahill
今季azp

想買件長袖去踢波 但好貴

車仔波衫未著過
儲多
不過想著件哥狗去踢波
下季主場印華拉提
作客印卡拉斯高
成班有錢撚
今季印左kante 隊長 夏神同自己
一件衫都未買
下季主場印華拉提
作客印卡拉斯高

第三作客印美斯
下季主場印華拉提
作客印卡拉斯高

第三作客印美斯

今季印定啦 趁佢仲係adidas
感覺轉左nike之後會好柒
下季主場印華拉提
作客印卡拉斯高

第三作客印美斯

今季印定啦 趁佢仲係adidas
感覺轉左nike之後會好柒

Agger
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞