[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
雲尼亞尼

同摩佬咁似嘅

雲爺爺帶李城奇蹟奪冠
摩連奴奇蹟在?

等埋第二回合三月炒已經太遲,唔係真係奇蹟攞完英超又奇蹟降班,係既話炒雲爺爺好似仲體面d
又係出完support statement之後冇耐就炒
我對唔住雲爺爺
我對唔住雲爺爺

你無做錯........
熱狗正垃圾
是日笑話-TOT
炒佢有乜問題 攞冠佢冇份咩,依家就降班就唔洗佢負責?公平咩
點解無人笑TOT連連歐霸出局
熱狗真係英超之恥
屌熱狗真係爛泥扶唔上壁
買番10蚊李城贏歐聯先
當年AVB又係呢個時候比人炒
濕地今年贏完 下年準備炒

佢好似未被炒過

贏左啦咩

佢好似未被炒過

有被炒過

佢好似未被炒過

有被炒過

岩岩出道成績好差
一訓醒見到雲爺爺比人炒

呢啲波一降左落去就唔知幾時先上到黎
布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢
雲帥洗左成億都帶到降班既話要抄都合理
一年冠軍下一年降班我諗冇幾多人接受到

布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢

洗左成億咩?
Conte says his favourite films are comedies. A voice from the audience asks if he likes watching Arsenal then. Conte laughs.

布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢

最近九場波只贏一場,
依家差一分就落降級區,
炒佢應該已經忍左好耐
Jose Mourinho on Claudio Ranieri's sacking: "Champion of England and FIFA Coach of the Year... Sacked. That's new football, Claudio."
仆街了,哥狗又黎料....唉
仆街了,哥狗又黎料....唉

做咩?

布力般果啲已經係例子
何況班主今年唔係冇洗錢

最近九場波只贏一場,
依家差一分就落降級區,
炒佢應該已經忍左好耐

好似2017年聯賽仲未入過波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞