[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
主場打驚閪咩 上次摩狗屌干地慶祝 都未同佢計
支持full team

49000個賽程幾惡哽
聯賽big 6次回合只對左猁
仲有客鏝、熱、阿同主車未打
歐霸不斷一山

理撚得佢
最緊要呢場食左佢
最緊要鏟草
驚條春咩
摩佬應該會放棄FA cup,3月賽程太痴線
而且聯賽歐霸重要性比FA cup大好多
再晉級隨時4-5月全線收皮,到時有足總杯都冇用
EPL 04-03-2017 Manchester United vs Bournemouth
FAC 11-03-2017 Chelsea vs Manchester United
EPL 12-03-2017 Southampton vs Manchester United
仲有場對鏝城posponed..唔知會唔會放埋係三月
Kane果然係比lukaku更強既弱隊大殺器
唔弱唔入

佢私怨 未必放棄
感動既係 daddy又可以捉多次鬼
Daddy終於可以鏟草

為左睇波你可以去到幾盡
D魔性澎湃到

為左睇波你可以去到幾盡
D魔性澎湃到

<無知一問>送禮勤 搵link 搵咗幾耐

佢私怨 未必放棄

獌板凳深度夠一周兩賽有突喇

佢私怨 未必放棄

獌板凳深度夠一周兩賽有突喇

如果賽程唔改,唔係一周兩賽,係兩日兩賽

為左睇波你可以去到幾盡
D魔性澎湃到

<無知一問>送禮勤 搵link 搵咗幾耐

上連/高登搵 應該好快姐
「我沒有反應。」曼聯周日打敗布力般流浪後,很快知悉8強對手是車路士,摩連奴處之泰然:「我需要與聖伊天對陣,需要出戰(英聯盃)決賽,但願,我需要出戰另一場歐霸盃,而我需要為爭取英超前4而戰。」

「所以,我有很多事情去想,可能車路士會較為聚焦,他們沒有其他大戰,我相信他們對英足盃珍而重之。」曼聯自2012年起未曾作客贏車路士,而去年10月的首循環比賽,紅魔吞了4蛋,是摩佬在英超的最大敗仗。
晉級

條撚屌係要點都抽下垃圾車水
「我沒有反應。」曼聯周日打敗布力般流浪後,很快知悉8強對手是車路士,摩連奴處之泰然:「我需要與聖伊天對陣,需要出戰(英聯盃)決賽,但願,我需要出戰另一場歐霸盃,而我需要為爭取英超前4而戰。」

「所以,我有很多事情去想,可能車路士會較為聚焦,他們沒有其他大戰,我相信他們對英足盃珍而重之。」曼聯自2012年起未曾作客贏車路士,而去年10月的首循環比賽,紅魔吞了4蛋,是摩佬在英超的最大敗仗。
晉級

怨婦....
又要對獌
對獌好過對熱鏝
班仆街仔實出盡力屌摩狗
屌柒摩狗,你我有責
死怨婦
大炒摩狗啦屌
又講沒有大戰 條撚樣面皮真係好厚

晉級

怨婦....

霸氣杯都叫其他大戰
咪撚笑大人個口啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞