[劏鵝復仇]車迷季中討論區

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
下場怒殺西咸

下場應該收起你

屌你死偽毒

都話真毒
有無安踩住個波no look pass gif
Azp手球
已經冇人記得亞衣
壓力又去番後面5隊
柒頭安可以係禁區踩停個波成秒唔郁
果種泰山崩於前都面不改容係勁到

再整個no look pass果下笑死我

到底要幾多lv嘅時間停頓先足以令佢可以係禁區內完全踩實個波

有種好似唔係踢緊同一場波既氣場
下場怒殺西咸

下場應該收起你

屌你死偽毒

轉左會仲罵人

到底閃電11人嘅招係真 定係契仔安係動畫走出黎嘅人物
Romelu Lukaku
60 PL goals for Everton, equals Duncan Ferguson's club PL record
17 PL goals this season
8 goals in 10 PL apps v Sunderland
下個post topic不如叫「柏度呢啲垃圾...」
柏度 波鐘安

屌 笑死我
102 - Only Ryan Giggs (162) has provided more Premier League assists than Cesc Fabregas (102 - level with Frank Lampard). Craft.

屌 笑死我[i] [i]

安:天堂之時
下場作客又要見真章

原來現實真係有

唔怪得啲人話我哋車迷年紀細,連啲細路仔動畫都係係我車度取材
102 - Only Ryan Giggs (162) has provided more Premier League assists than Cesc Fabregas (102 - level with Frank Lampard). Craft.

柏度果球都當assist呀
We have also now equalled our club record of 12 successive home wins in all competitions! #CHESWA

又有紀錄追平
Azp手球

球證誤判關XXX咩事呢
Azp手球

球證誤判關XXX咩事呢

上場史雲斯foul卡希爾唔駛還呀

隻手
Azp手球

球證誤判關XXX咩事呢

黑哨可恥 勝之不武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞