[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
有無印象邊隻氣絕/封必殺係比較好用
手上得餃子同桃伯伯好似係

咩屬先

手上兩隻都好似係知,
我都係玩左10日,而家都係升RANK 同刷蘋果
超激戰都未開始打

如果知屬來計:-
知屬最好氣絕一定係兩張藍將軍,全game得佢係超高氣絕率。
如果無藍將軍,巴菲特同R莊子都係高氣絕率。
另外仲有張餃子係第一回合氣絕,係某些特定場合都有d用。

不過莊子同藍將軍好難link
成日唔夠氣

我國際版個account 用知隊多,通常打超激戰會咁出。擺知悟格同悟空轉珠同加氣,藍將軍同飯布(用朋友)隔回合咁出。其他人儘量讓珠比佢兩個出必。
加上我隻潛飯十技又唔駛點食珠都出到必。
而家大部分超激戰都過到

利申:未過超一星龍果個超激戰
好悶
今日返工冇乜野做又冇得打機
成年無玩岩岩玩番,
想問有冇咩網可以睇到幾多RANK有幾多COST LIMIT
成年無玩岩岩玩番,

https://jpn.dbz.space/cards/
好悶
今日返工冇乜野做又冇得打機

Me2

正呀頭先啱啱好打夠50石,就決定dum落45pool,個心勁想抽到ooo,點知真係比我抽到
另外嗰隻SSR係咪冇乜用?
同埋D SR係咪全部比哂阿婆就得定係有d可以食或者留,唔識分。。好驚dum錯好嘢

六星龍一定留

留嚟有咩用架?
其他呢

六星龍 - 需然係R卡,但係速隊唯一(兩張)能夠封必卡。(另一張速封必卡係少年篇忍者)

佢招必殺技你封必,即係佢一出必,對手本round 同下round 都唔可以出必殺技。

另外,我覺得你左上角張古圖都可以留。
佢技能係減防,仲有係低cost.
用來打限cost關攝下位都可以。

唔該哂巴打
姐係要升隻六星龍,覺醒埋佢?
悟空浸到巢皮喇
成年無玩岩岩玩番,

https://jpn.dbz.space/cards/

正呀頭先啱啱好打夠50石,就決定dum落45pool,個心勁想抽到ooo,點知真係比我抽到
另外嗰隻SSR係咪冇乜用?
同埋D SR係咪全部比哂阿婆就得定係有d可以食或者留,唔識分。。好驚dum錯好嘢

六星龍一定留

留嚟有咩用架?
其他呢

六星龍 - 需然係R卡,但係速隊唯一(兩張)能夠封必卡。(另一張速封必卡係少年篇忍者)

佢招必殺技你封必,即係佢一出必,對手本round 同下round 都唔可以出必殺技。

另外,我覺得你左上角張古圖都可以留。
佢技能係減防,仲有係低cost.
用來打限cost關攝下位都可以。

唔該哂巴打
姐係要升隻六星龍,覺醒埋佢?

你可以確定自己練速隊先昇六星龍
因為封必卡好多,係速隊無選擇先局住出六星龍封必
放棄抽SS4 悟空....一直一夠石就單抽....都抽左十幾次...唔中...

留石等下次有 UP 算...
45真係堅難出

係 抽左十幾二十幾次單同埋兩次十抽都唔出 難出到咁
未有新POOL
會唔會晏少少再出定係過多幾日先出新POOL?
未有新POOL

好似未有消息
抽曬超4先啦
悟空浸到巢皮喇

未有新POOL

好似未有消息
抽曬超4先啦

十抽又8r單抽又r 想我點
除左超4中晒咁濟
都係等爛面一星龍果d先繼續抽
未有新POOL

好似未有消息
抽曬超4先啦

依2個POOL有既限定都抽到,係少重覆比我突
同埋係無超3GT悟

我想佢出POOL比我抽返極屬限定 想抽爛面放入極隊

唔中47都爽

唔中47都爽

恭喜巴打

唔中47都爽

恭喜巴打

我冇哂石了

唔中47都爽

恭喜巴打

我冇哂石了

留100石等新pool

唔中47都爽

恭喜巴打

我冇哂石了

留100石等新pool

when??

新LR, 好勁

新LR, 好勁

夠百搭
傑紐好似真係唔錯

正呀喂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞