[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
有兩隻key 限 47同ooo wo
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊

唔該巴打
宜家打關見到啲培植人真係想死
都唔係想 係真係會死
琴晚打ooo個關
打77粒 夾夾埋埋咗15粒石
次次見到培植人都知死撚緊
感謝photomore 巴打整合 代號名單

好有心
設計呢個玩法係咪痴線
根本for課金人士玩, 本身無課微課都唔會開咁多位練到咁多隻

冇課人仕表示100個位點都會有

應該係for old seafood玩

Oldseafood 都唔撚夠打
打到stage 4 d敵人出得好快
反應唔切

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊

唔該巴打
都唔係想 係真係會死
琴晚打ooo個關

我想問吓呢
我見其他打dk幣嘅關,好似45 47嗰d最低都要都20體力Zhard,但ooo嗰個就有normal,hard,Zhard咁打,係有咩分別?係咪易d打㗎?
我rank得40幾lv,有ooo,rose,未夠位擺埋47,係咪應該唔夠抽
同埋DK完隻ooo會唔會加cost?
好多問題添麻煩哂咁多位巴打

好有心

45,47
抽極都無
見到有張UR既體悟有氣絕,想問下果張係咪成日有得抽?
設計呢個玩法係咪痴線
根本for課金人士玩, 本身無課微課都唔會開咁多位練到咁多隻

佢要150隻sr先入到場?

唔駛,你放哂ssr ur都得
見到有張UR既體悟有氣絕,想問下果張係咪成日有得抽?

係,但機率低

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊

唔該巴打
都唔係想 係真係會死
琴晚打ooo個關

我想問吓呢
我見其他打dk幣嘅關,好似45 47嗰d最低都要都20體力Zhard,但ooo嗰個就有normal,hard,Zhard咁打,係有咩分別?係咪易d打㗎?
我rank得40幾lv,有ooo,rose,未夠位擺埋47,係咪應該唔夠抽

dk

ooo 第一關唔會跌章
第二關先會跌 (應該所有超激戰都係咁)

20 / 25體係因為event (2週年) 所以體力減半
原本都要 40 / 50 體
45 同 47 因為新關,冇體力優惠

DK完會加cost
之前wing巴提過Dk ooo同xxx之後到邊隻? 搵唔到
好撚難玩

好有心

45,47
抽極都無

試下宵夜時段抽
設計呢個玩法係咪痴線

佢要150隻sr先入到場?

唔駛,你放哂ssr ur都得

入唔到場
唔識睇日文

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊

唔該巴打
都唔係想 係真係會死
琴晚打ooo個關

我想問吓呢

dk

ooo 第一關唔會跌章

DK完會加cost

但點解ooo有得normal咁打上去
係咪易d定有咩分別
同埋我咁低rank係咪未夠抽
4x cost 都唔夠位放 點打
normal hard z hard果啲係第一關卡
第二關卡先有 章跌
zhard super

有咩隊打得到rose關

有咩隊打得到rose關

實質其實47隊都夠打 但首先要爆升速金菲神悟個啲 最好緊有埋xxx

有咩隊打得到rose關

實質其實47隊都夠打 但首先要爆升速金菲神悟個啲 最好緊係有埋xxx

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊

唔該巴打
都唔係想 係真係會死
琴晚打ooo個關

我想問吓呢

dk

ooo 第一關唔會跌章

DK完會加cost

但點解ooo有得normal咁打上去
係咪易d定有咩分別
同埋我咁低rank係咪未夠抽

正常緊係未夠 我諗你最盡都係打到zhard
同埋xxx係舊角 blue同rose係新角加上隻角色勁 咁既話關卡既級數都會高啲啦
大家唔好再叫比達做柒達啦
嬲鳩咗我哋 死都抽唔到 等完咗個pool先再叫啦

利申 超過十次十連都唔出四達
大家唔好再叫比達做柒達啦
嬲鳩咗我哋 死都抽唔到 等完咗個pool先再叫啦

利申 超過十次十連都唔出四達

嬲你姐 我一早抽到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞