[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
小號banner差ooo同black,想要ooo
好唔好再打石抽定留返下次算
想抽落超隊做盾

上pool 2隻叫緊糊 如果石多唔怕追下
3月既新限可能夾今次未有落pool既 未必有返ooo

別想巴 我差超8 同black
依鋪係咪炸糊黎

Wing巴好耐冇上水咁,玩成點呀?
仲有冇落超8 pool?

之前單抽左廿幾次超8 pool左右
零SSR
跟住尋晚落左50石昇龍 中左兩隻廢野ssr
不過唔理佢廢唔廢 冇重覆ssr中已經好滿足
所以想追多50石昇龍 入面好多隻都冇
求其中唔重覆ssr就夠

依隻勁唔勁?升唔升得過?
我啱啱抽到佢嘅未DK版,見佢DK完好似幾勁咁諗緊升唔升好

Okay架. 可以入隊. 呢張係輸出型/火力卡. (好似無得刷昇技)
昇唔昇得過呢D問題講真好難答你.

不過宜家出左大亂鬥系統. 你昇張卡點都有出場機會既.

利申: 呢張我都有, 昇緊未DK.

係,佢又係超速,啱哂我
唔該哂巴打

題外話, 你中左知悟飯(即係LR悟飯). 可慢慢儲下知隊員.
宜家GT個復仇鬼物語完結篇, 有隻鬼上身知GT杜拉格斯.
被動係+3氣&DEF+30%.
做助攻唔錯. 建議去刷隻返來用下.

明白我未打嗰個物語淨係打咗邪速達嗰個
真係多謝哂巴打次次都咁有心機答我

你上巴哈睇下, 好多新手文.
新手抽到blue rose同爛面
長遠方向點組? 或者要有乜功能角
追左post都唔係好識

重刷?

幾好. 組極隊方向唔錯.
不過現世代無超4可能會辛苦D.
如果重刷辛苦建議直接去買個150LV既account.

Okay架. 可以入隊. 呢張係輸出型/火力卡. (好似無得刷昇技)

係,佢又係超速,啱哂我
唔該哂巴打

題外話, 你中左知悟飯(即係LR悟飯). 可慢慢儲下知隊員.

巴哈真係福地 好多有用野
有時我都係果度搵番啲野
2周年個章係唔係第一次過關先會跌, 之後再刷唔會跌?
單邊超4會唔會兩頭唔到岸
抽唔到

係,佢又係超速,啱哂我
唔該哂巴打

巴哈真係福地 好多有用野
有時我都係果度搵番啲野

明白應間去睇吓先
47做隊長
係咪放ooo好過放rose,因為加超速多d
我3隻淨係可以放到2隻

可唔可以比啲意見組一隊極隊
小號banner差ooo同black,想要ooo
好唔好再打石抽定留返下次算
想抽落超隊做盾

上pool 2隻叫緊糊 如果石多唔怕追下
3月既新限可能夾今次未有落pool既 未必有返ooo

別想巴 我差超8 同black
依鋪係咪炸糊黎

Wing巴好耐冇上水咁,玩成點呀?
仲有冇落超8 pool?

之前單抽左廿幾次超8 pool左右
零SSR
跟住尋晚落左50石昇龍 中左兩隻廢野ssr
不過唔理佢廢唔廢 冇重覆ssr中已經好滿足
所以想追多50石昇龍 入面好多隻都冇
求其中唔重覆ssr就夠

冇M達體杜先追昇龍啦
下個限pool都一樣有其他SSR亂入
一隻限好打過10隻ssr
追左post都唔係好識

重刷?

我仲有一百石 係咪應該抽曬佢
抽45 or 47?

Rose 技金菲 黑悟 LR35 LR菲利

Rose 技金菲 黑悟 LR35 LR菲利

技布歐都好用,dk後幅減防
覺醒用果隻老界同界王神除左同阿婆換, 係咪只得覺醒素材關可以入手?
打左幾次果個覺醒素材關都好似無
47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

why not both
桃紅本身被動技能係加氣,可彌補
覺醒用果隻老界同界王神除左同阿婆換, 係咪只得覺醒素材關可以入手?

係,執金膠出(睇運)
47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

但我未夠cost
應該擺邊隻落47隊先比較好?遲d有cost緊係會2隻擺哂

平日打關/超激戰踩紫色膠囊都有機會有(低機率)
47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

但我未夠cost

咁兩揀一我會擺超比古,可攻可守。
桃紅守方面唔夠超比古好。

利申:我所有資源比晒超比古(未出4達前)
追左post都唔係好識

重刷?

我仲有一百石 係咪應該抽曬佢
抽45 or 47?

好難答你
因為未知之後有咩出

不過第三世代隊長都出左三隻(速/力/知),來緊斷估會再出技同體。
47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

但我未夠cost

我都係之前未夠cost擺47,所以冇點升過,但升爆哂隻ooo,所有潛解嘅素材都擺哂落ooo
搞到依家冇嘢潛解隻47
btw唔該哂巴打轉咗擺ooo啦
47做隊長
我3隻淨係可以放到2隻

但我未夠cost

我都係之前未夠cost擺47,所以冇點升過,但升爆哂隻ooo,所有潛解嘅素材都擺哂落ooo
搞到依家冇嘢潛解隻47
btw唔該哂巴打轉咗擺ooo啦

你幾時升隻LR悟飯
banner唔見有知飯 睇返post先知有得抽
banner唔見有知飯 睇返post先知有得抽

好撚仆街呀,隱藏人物咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞