[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我想問覺醒素材嗰2個界王神同老界
除咗任務同喺阿婆秘寶嗰度換返仲可以喺邊度得到?
用5個嗰2周年幣嚟換又抵唔抵

除咗任務同喺阿婆秘寶嗰度換返仲可以喺邊度得到?

覺醒活動+超激戰金紫膠隨機出

現在星期六、日每日任務,是旦打一次覺醒活動會送一隻,六=界王神,日=老界
.
用5個嗰2周年幣嚟換又抵唔抵

2周年幣換個人認為麻麻,換都換左升技野先,不過仲有時間,可以等到最後幾日無野換先用左佢

現在星期六、日每日任務,是旦打一次覺醒活動會送一隻,六=界王神,日=老界
好耐冇玩. 原來依家有咁好既野

覺醒章黎 唔係升技

都好啦.. 之前好似好難有. 可遇不可求

經各位鼓勵終於dk咗45(3粒咁打

想問點組力隊先好 假設其他都dk埋
新手打到5-10 左右已經開始卡關
想問新手一開始要點升勁啲?

清normal 先喎。
咁都卡關真係貼你果箱黎望望。

可能我on9手殘打唔贏
新手打到5-10 左右已經開始卡關
想問新手一開始要點升勁啲?

清normal 先喎。
咁都卡關真係貼你果箱黎望望。

可能我on9手殘打唔贏

超力隊放隻xxx落去好似冇咩用喎
個隻係ooo 黎
btw 你覺醒又唔覺 lv 又唔升
點會夠打
你問之前最少都升下lv 先 normal 都卡關
隻隻3xlv 隻game 咁易升lv 都唔升
ooo 放隊長擺幾隻速屬落去可能仲好打, 卡關咪打返之前d 關升lv 加下cost. 依家仲有4x exp 瘋狂升

升到百六呢都抽唔到47
用呢隊都過唔到25體力既關
個隻係ooo 黎
點會夠打

升Lv最快係咪用哂送果堆場所同道具?
覺醒如果係SSR既話好似唔夠材料
SR既話要覺邊隻?
求有菲祖嘅巴打加一加
想打lr悟

終於完成

升到百六呢都抽唔到47

點會過唔到,秒住過喇下話

升到百六呢都抽唔到47

真過唔到用埋覺左45既朋友17萬血但係我夠力既都係得3隻
生日抽
中大獎

謝拉巴生日快樂 恭喜晒

Thx

終於完成

我想睇下升爆100%血攻防幾多

終於完成

我想睇下升爆100%血攻防幾多 自膠

升到百六呢都抽唔到47

你其餘果兩隻力未z 覺醒
食唔到45隊長技呀

終於完成

拍住4悟平均打150萬
多謝幾位巴打既頭post 整合

終於完成

拍住4悟平均打150萬

岩岩100%左 黑悟 數值爭咁遠
成功挑戰8r

巴打宜家mff仲好唔好玩
我睇佢宜家出左好多t2
afk之前完全追唔到進度

升到百六呢都抽唔到47

你打咩關過唔到
其實每個超激戰都有唔同要求, 要用唔同人打
例如 ooo 有超激戰link 會易打好多, * 要有 GT link, etc.

我唔知係咪真係可以一隊走天涯
成功挑戰8r

巴打宜家mff仲好唔好玩
我睇佢宜家出左好多t2
afk之前完全追唔到進度

出左奇異博士之後放棄左 比課金屈既
個隻係ooo 黎
點會夠打

升Lv最快係咪用哂送果堆場所同道具?
覺醒如果係SSR既話好似唔夠材料
SR既話要覺邊隻?

Sorry 好多問題問

升到百六呢都抽唔到47

你打咩關過唔到
例如 ooo 有超激戰link 會易打好多, * 要有 GT link, etc.

我想覺左奇邊中間果隻 已經過唔到 反而打藍頭要77塊覺果關過到 唔知點解

升到百六呢都抽唔到47

你打咩關過唔到

我想覺左奇邊中間果隻 已經過唔到 反而打藍頭要77塊覺果關過到 唔知點解

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞