[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
唔夠打45super真係好可悲
打成20幾場hard先DK到

之前有巴打 打大波7x場

我永動機個時都打左77場大波
但dok完冇用過咁濟

果隻大波好廢 幾時BUFF下佢屌

45 47待遇點解差咁遠, 有47可以吊打哂兩關
45俾人克到仆街, 焗住用blue組47

開個新ac就中 唉

電話game係咁

少抽少玩嘅帳號先易出野

我有個3奶account

先後中rose、bobo、品、OOO、今次中埋超8

引人入坑最叻
我想問超8係邊隻
第1頁幅圖唔見有
我想問超8係邊隻
第1頁幅圖唔見有

超8咪即係兩隻超4
多謝巴打

正呀頭先啱啱好打夠50石,就決定dum落45pool,個心勁想抽到ooo,點知真係比我抽到
另外嗰隻SSR係咪冇乜用?
同埋D SR係咪全部比哂阿婆就得定係有d可以食或者留,唔識分。。好驚dum錯好嘢

正呀頭先啱啱好打夠50石,就決定dum落45pool,個心勁想抽到ooo,點知真係比我抽到
同埋D SR係咪全部比哂阿婆就得定係有d可以食或者留,唔識分。。好驚dum錯好嘢

六星龍一定留

六星龍一定留

留嚟有咩用架?
其他呢

六星龍一定留

留嚟有咩用架?
其他呢

六星龍 - 需然係R卡,但係速隊唯一(兩張)能夠封必卡。(另一張速封必卡係少年篇忍者)

佢招必殺技你封必,即係佢一出必,對手本round 同下round 都唔可以出必殺技。

六星龍一定留

留嚟有咩用架?
其他呢

六星龍 - 需然係R卡,但係速隊唯一(兩張)能夠封必卡。(另一張速封必卡係少年篇忍者)

佢招必殺技你封必,即係佢一出必,對手本round 同下round 都唔可以出必殺技。

另外,我覺得你左上角張古圖都可以留。
佢技能係減防,仲有係低cost.
用來打限cost關攝下位都可以。

兩隻知屬都要留
放棄抽SS4 悟空....一直一夠石就單抽....都抽左十幾次...唔中...

留石等下次有 UP 算...

兩隻知屬都要留

記住留埋六星龍
搞乜要維護
搞乜要維護

準備大亂鬥
搞乜要維護

準備大亂鬥

有無印象邊隻氣絕/封必殺係比較好用
手上得餃子同桃伯伯好似係

咩屬先

咩屬先

手上兩隻都好似係知,
我都係玩左10日,而家都係升RANK 同刷蘋果
超激戰都未開始打
果粒藍石換既野會唔會轉呢 轉就想課

咩屬先

手上兩隻都好似係知,
我都係玩左10日,而家都係升RANK 同刷蘋果
超激戰都未開始打

如果知屬來計:-
知屬最好氣絕一定係兩張藍將軍,全game得佢係超高氣絕率。
如果無藍將軍,巴菲特同R莊子都係高氣絕率。
另外仲有張餃子係第一回合氣絕,係某些特定場合都有d用。

封必我比較鍾意體屬呢張
貪佢可以幫隊友+2氣.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞