[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

有冇人覺個晝風冇之前D LR咁型

單色唔靚 似素組咁
返工好忙
上一上水刷存在感

Wing巴
聽日一抽就中

Wing巴,別想巴,祝你地一抽中!
返工好忙
上一上水刷存在感

Wing巴
聽日一抽就中

係聽日出咩
4悟潛邊個方向先好?
47同ooo喺同一隊嘅話,邊個做隊長好d
同埋如果我有47,ooo,rose
3隻淨係夠cost擺2隻,揀邊2隻好d
47同ooo喺同一隊嘅話,邊個做隊長好d
同埋如果我有47,ooo,rose
3隻淨係夠cost擺2隻,揀邊2隻好d

我會用ooo隊長,放47,拉人地dokkan左ooo升rank
返工好忙
上一上水刷存在感

Wing巴
聽日一抽就中

係聽日出咩

多數係,除非唔係
返工好忙
上一上水刷存在感

Wing巴
聽日一抽就中

聽日出悟飯?

11點 好似係
體悟格抽到4潛
係咪食DK技果隻升技?
繼續兩張SR
仲有6日希望開到齋
有無人ios今日日版update完入唔到game?
抽到3張技神悟,係唔係拎晒黎潛解最好?

好似無乜用 升其他悟空技好過

好似無乜用 升其他悟空技好過

留一張開左上玩下
有無人知大亂鬥點完?我第二關都過唔到~ 次次都比隻忍者打飛d人~~
有無人知大亂鬥點完?我第二關都過唔到~ 次次都比隻忍者打飛d人~~

我都係 唔識玩
已經輸左三次了 只係過到第一關

印象中第二關下面條通道係空既
打王既放下面,其他當棄子放上面中間

我都係 唔識玩
已經輸左三次了 只係過到第一關

開頭放克屬既應該得
體屬係盾 技屬打範圍 成日靠呢兩個組合清場
我過到第14咋
成日手殘俾人打爛牆
大亂鬥個人理解
1. 屬性 : RPG 內相似職業

力 : 戰士 打單體一流 但俾人圍就只打到第一隻

速 : 機動型 純粹以快速出擊為賣點 我諗攻擊中規中距

技 : AOE法師 打全體 當敵人大於一個 用技就可以打哂咁多隻

體 : 坦克 厚血 肉盾 幫其他屬頂攻 令其他屬可安心輸出

知 : 攻城車 打城牆專用 對人攻擊力不詳

組隊技巧:
一定要有足夠 技 體 力 三屬
先用體屬行頭
再睇敵人係多定少黎出力或技喺後面
如果本身隻體唔高lv 可考慮放兩隻開頭
因為通常被打次序都係跟你出次序為准
不過速同體同一行 就算體先都可能俾速追過

知 同 速 相信係打快攻戰先有用
唔擊倒全員 用知打爆牆
再快喺果行send速屬入team
咁可能要用體屬入頂其他路攻擊

以上資訊純粹個人分析
希望幫到打唔贏既大家
又扔50石入45pool, 得呢隻ssr。
早晨 等開知2飯pool

生抽巴諗住抽幾多

生抽巴諗住抽幾多

一向宗旨,抽到自己驚為止
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞