[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
借問聲應該dk邊隻先

雖然用緊ooo搭47打45,但好似冇隊夠力水打其他超激戰

我會揀OOO, 基本上用佢都過到大部分超激

Thanks 但係見巴打們話要超激戰link?

你之後再DK ROSE, 神悟同神達,都幾岩link架

借問聲應該dk邊隻先

雖然用緊ooo搭47打45,但好似冇隊夠力水打其他超激戰

我會揀OOO, 基本上用佢都過到大部分超激

Thanks 但係見巴打們話要超激戰link?

你之後再DK ROSE, 神悟同神達,都幾岩link架

DK左OOO, 借10技47打45章
就可以開埋力隊

其實我係差隻blue....

有無咩網咩PAGE 係介紹邊關跌咩章,
好多野想覺醒但D 章都唔知邊度打

去隔離登

主要都係分兩類
屬性章同活動章
屬性章係打耀日素材
活動章打超激戰或物語出

有d系列有d章都唔知咩關黎
搵左勁耐

what the ........
減價石仲有幾耐完,想貨

有d系列有d章都唔知咩關黎
搵左勁耐

而家無開,點搵都無架喇
減價石仲有幾耐完,想貨

好似28號?
ooo嗰關界限特破冇咗
遲d會唔會出返?
ooo嗰關界限特破冇咗
遲d會唔會出返?

講咩?今日係技超激,000最快星期日有

巴打教完路潛修左三個月,招下好友

主要掛45 47
ooo嗰關界限特破冇咗
遲d會唔會出返?

講咩?今日係技超激,000最快星期日有

姐係逢星期日就有得打嗰關?
打ooo dk章嗰關

巴打教完路潛修左三個月,招下好友

主要掛45 47

加咗巴打
依家掛緊未DK嘅ooo

求朋友
通常掛依啲
45 47 xxx 十技
其他無升
2粒紅石
宜家差大波菲同知飯未換
己有速3c路大波

換隻力大波潛解定係換2隻大波菲入壞人隊

定1飯1菲

好難諗

求朋友
通常掛依啲
45 47 xxx 十技
其他無升

加咗巴打未dk嘅ooo
求carry
2粒紅石
宜家差大波菲同知飯未換
己有速3c路大波

定1飯1菲

好難諗

我集郵
2粒紅石
宜家差大波菲同知飯未換
己有速3c路大波

定1飯1菲

好難諗

我集郵

我換晒大波解潛打天下
多謝生抽巴
3081829472,暫時掛未dok xxx
之後dok到會主掛45同47

小號4547

係呀!本身刷左45玩
點知尋日第3次抽47 pool,出左隻47
所以兩個acc同步玩,但最痛苦係升rank

小號岩岩再抽多50石....中左兩隻blue,超隊仲屈過自己正身,痴線的
多謝生抽巴

小號4547

係呀!本身刷左45玩

小號岩岩再抽多50石....中左兩隻blue,超隊仲屈過自己正身,痴線的

加左生抽巴!狂升rank先,之後先抽埋ooo
或者再出藍石先幫小號破處
多謝生抽巴

小號4547

係呀!本身刷左45玩

加左生抽巴!狂升rank先,之後先抽埋ooo
或者再出藍石先幫小號破處

我都係兩個號一齊玩 忙到水都唔得閒上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞