[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

請問界王神有咩用

佢隻game裏面係顯示HKD,但我一㩒落去,連去play stoer度佢就變咗USD,之後話系統不支援所選貨幣,唔知搞乜

上天唔比你課. 都係好事來既.
或者試下去7仔買卡課.

我之前買咗google play卡,依家仲有百2蚊係入面,佢就係話系統唔支援但課其他game又冇事

應該係你個google ac

但其他game又冇事架喎

你係咪入左信用卡d資料 or 電訊商d野我之前試過 用信用卡比冇事 但係你gift卡都好似要日本先得(唔確定)

我冇入過信用卡一直都係買gift卡
應間試吓用信用卡先

拿巴打信用卡就好易碌到破產

佢隻game裏面係顯示HKD,但我一㩒落去,連去play stoer度佢就變咗USD,之後話系統不支援所選貨幣,唔知搞乜

或者試下去7仔買卡課.

我之前買咗google play卡,依家仲有百2蚊係入面,佢就係話系統唔支援但課其他game又冇事

你係咪入左信用卡d資料 or 電訊商d野我之前試過 用信用卡比冇事 但係你gift卡都好似要日本先得(唔確定)

應間試吓用信用卡先

An機我直接信用卡課
早幾個月堅持0課
半價石個陣課左少少 新春必中pool又追左兩下
知比達pool因為隻隻都冇又追500石
到兩周年pool直頭課左成皮野都未中
事情真係發展得太快

請問界王神有咩用

有冇巴打答下 定賣左佢

請問界王神有咩用

有冇巴打答下 定賣左佢

升技用

請問界王神有咩用

有冇巴打答下 定賣左佢

升技用

感謝

請問界王神有咩用

有冇巴打答下 定賣左佢

升技用

感謝

千奇唔好賣呀

或者試下去7仔買卡課.

應間試吓用信用卡先

An機我直接信用卡課
早幾個月堅持0課
半價石個陣課左少少 新春必中pool又追左兩下
知比達pool因為隻隻都冇又追500石
到兩周年pool直頭課左成皮野都未中
事情真係發展得太快

嘩。。
我一定冇咁瘋狂
點先砌到夠打超激45
2周年個coin係唔係第一次過關先會跌, 之後再刷唔會跌?

求解答

請問界王神有咩用

有冇巴打答下 定賣左佢

升技用

感謝

千奇唔好賣呀

唔好賣仲有唔好亂食

求解答

應該係 我地好似無人刷過
點先砌到夠打超激45

你無4達隊, 咁就摘駛D, 你速隊又唔夠人.

方法1:-
用4悟隊, 搵已DK4悟朋友. 食石過.
方法2:-
用4悟隊, 搵已DK4悟朋友. 打得3個章果關, 刷26場慢慢來.

求解答

係. (好似)
點先砌到夠打超激45

用4悟隊, 搵已DK4悟朋友. 打得3個章果關, 刷26場慢慢來.

又或者你練好隻超比古先. 再搵已DK4達朋友.
將你最勁既超速放晒入隊. 應該過到4悟 (3個章果關).

岩岩覺左9技45
長掛 求加

求解答

係. (好似)

thx 仲想換定隻速飯等萬一抽到LR 飯可以升技添
慳返
點先砌到夠打超激45

又或者你練好隻超比古先. 再搵已DK4達朋友.
將你最勁既超速放晒入隊. 應該過到4悟 (3個章果關).

緊係用47完爆啦
用完返唔到轉頭
首先你要課金抽中
有冇人有DK47幫幫拖
差一場DK到

呢隊打唔打到超激47?

呢隊打唔打到超激47?

轉晒做超屬
我呢隊都打到
但要頭尾10技/有隻DK47

[im]https://holland.pk/pet3wcgs[/img]
呢隊打唔打到超激47?

轉晒做超屬
我呢隊都打到

[im]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/02/24/182206_26efd99b2795b92a026fb0e6818d83c2.jpg[/img]

補返
最緊要係小心技屬個關
打47個到唔食防超必比佢打十萬
食咗打4-5萬左右

呢隊打唔打到超激47?

轉晒做超屬
我呢隊都打到

我隻4710技左之後再用埋人地隻DK47 有機會打到

呢隊打唔打到超激47?

轉晒做超屬
我呢隊都打到

我隻4710技左之後再用埋人地隻DK47 有機會打到

呢隊多數唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞