[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

from 冥幣巴

其實你想知咩新手資料???大部分巴哈都有

1.每日我建議新手打龜仙人、Satan武道會、雲上活動,之後去攞獎品

2.如果係升Rank嘅,我估大家現在都係以力隊為主,請趁現在4倍經驗解主線Easy解到21-1(目覚めたさきに),之後再解到呢關最高難度,力隊超4悟打體波易到爆,順便刷綠石(打蘭芝同畢拉夫)換下新手角

3.如果係打覺醒料,可以去覺醒活動關打

4.現在到2月20日每日都會開蝴蝶包活動,都可以睇act去打,快速升rank兼刷ssr 卡(最少要30act)

5.升到D卡咁上下,請先去解超本氣果關,每日打潛力解放材料
(開放條件:
A. Rank 50以上
B.「超本気の超決戦」ステージ2.激突!超サイヤ人孫悟空のZ-HARD Clear)

6.現在GT物語有幾隻免費角色送比你,記住都係要刷10技,之後刷章覺醒,其中我建議可以先解GT超1悟,佢基本上係差技斯路少少嘅大炮,另外幾隻係角色短缺嘅情況下都可以刷

除左角色,GT物語仲有蘋果同Satan coins比你刷,夠打就可以去刷,刷完去婆婆度換老界比D限升必殺技level(如果夠卡打我建議換左老界先,因為每次GT物語重開都會更新換老界嘅次數,要自己衡量刷左角色定老界先,正常滿級力隊都夠刷嘅)

7.4倍經驗完左可以去刷每日強襲角,知、速角優先,刷的意思係講每隻刷10隻刷到10技,再刷多隻5技放倉,準備以後解超強襲
感謝photomore 巴打整合 代號名單
[/red][/size=5]麻煩各巴打問代號前 先睇第一頁[/size=5][/red]
麻煩各巴打問代號前請睇第一頁
唔好放閃就走
FAQ1: 之前冇人答,想再問多次,蘋果同撒旦章係咪呢兩關最有效率?
蘋果:謎之惑星M2
撒旦:復仇鬼前編 第10關,地球乜乜乜

答案係
抽卡時請三思
打47 第2關要咩條件先過到
有冇高手分享下?
有冇巴打知Lr悟除左老界有咩方法可以升技
抽卡時請三思

貼返張全R出黎算啦

打多隻自食
抽卡時請三思

貼返張全R出黎算啦

搵唔返
抽卡時請三思

貼返張全R出黎算啦

搵唔返

即刻抽次
有冇高手分享下?

極隊 超隊 都過到
夠雷 夠義氣 夠疊馬

btw 夠硬 blue ooo 擋完反佢擊
帶 封技 鬼or 龍仔 2豆
47隊 未dk 都夠抽 搵個潛解高既隊友 入維斯可慳一粒豆
極隊 降攻

打多隻自食

姐係係咁打第一關

打多隻自食

姐係係咁打第一關

打超本氣悟
有冇高手分享下?

OOO隊都應該過到 拉隻4達

打多隻自食

姐係係咁打第一關

呢條漫漫長路黎 有無需要lr 要睇自己
有冇高手分享下?

極隊 超隊 都過到
夠雷 夠義氣 夠疊馬

極隊 降攻

如果47隊即係一定要放暈轉色都減防?

打多隻自食

姐係係咁打第一關

記得出咗好耐先有滿技悟
成班跪拜
有冇高手分享下?

極隊 超隊 都過到
夠雷 夠義氣 夠疊馬

極隊 降攻

唔係暈呀 佢暈無效 慳粒豆姐用黎 回血用
速隊 ooo or 47頭都得
隊員 維斯 6星龍 菲利 ooo/47 界藍/速神悟 rose 都可以 其他速屬你有就放落去 主要靠47 ooo 打
有冇高手分享下?

極隊 超隊 都過到
夠雷 夠義氣 夠疊馬

極隊 降攻

唔係暈呀 佢暈無效 慳粒豆姐用黎 回血用
速隊 ooo or 47頭都得
隊員 維斯 6星龍 菲利 ooo/47 界藍/速神悟 rose 都可以 其他速屬你有就放落去 主要靠47 ooo 打

咁無計有排儲
岩岩先重玩前排個巴打比咗呢個acc我

打多隻自食

姐係係咁打第一關

記得出咗好耐先有滿技悟
成班跪拜

抽卡時請三思

屌 第一次出得咁齊全部17號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞