[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
屌 我派左3隻去打幾打就去boss
完全唔知點玩
打到第七關 有無可能打到20關啊
玩哂三次了
完全唔係比新手玩
點先入到亂戰
睇唔明日文

我都係
打到20關即係每次出5隻
明白左點玩.
但係仆街啦我唔夠卡.....
連D友抽卡都要推出去戰鬥
打左第2次到第9關收左皮,到最後5條友打技超1悟已經窄窄地

都算幾難過,點clear到20關呀......

大家記住每日三次唔好蝕比佢

我都係
打到20關即係每次出5隻

睇黎只可以頭幾關出少於5隻拉上補下

至於暫時我領會嘅玩法如下:

1.先選100隻入場(我自己就平均選,但暫時唔明所謂限Cost嘅情況係指咩,我全部揀SSR都入到)

2.之後有上中下三條路,對方會有兵仔會攻過黎,你要係下面拉自己D人去擋佢,記住搵剋屬擋

3.當你清完對方D兵仔,就會打對方個城牆,成功拆到去就可以揀入戰鬥打Boss(頭幾關Boss一行血,到第5-6關之後2行)

其他就等你地發掘了
我想問問點解更新唔到 去左app store 都無得更新
最近先玩翻

獎勵係紫色石
7777粒先換到第一隻基紐隊長
覺醒章要5000一粒

估計DK第一次7個章,DK第二次70個章
即係要打392777粒紫色石先有LR基紐隊長(唔潛解)

假設我一日先打到4000石,即係要99日.......
如果要潛解四突要多48000粒紫石.......
仲返緊工未更新
想知大亂鬥有咩獎勵?

獎勵係紫色石
覺醒章要5000一粒

咁升技呢
仲返緊工未更新
想知大亂鬥有咩獎勵?

類似武道大會做任務有獎勵
有老界

獎勵係紫色石
覺醒章要5000一粒

咁升技呢

佢比得五隻你換,
應該只係for 潛解唔預比你昇技
咁即係話昇滿廿技要食19隻老界

獎勵係紫色石
覺醒章要5000一粒

咁升技呢

佢比得五隻你換,
應該只係for 潛解唔預比你昇技
咁即係話昇滿廿技要食19隻老界

保持LR傳統, 刷到仆街.
仲要限1日打3場, 想刷快D都唔得.
新手打到第二關冇人出 我都問點先升人物快啲?我刷21-3有三萬九經一場升到四,五十好慢
設計呢個玩法係咪痴線
根本for課金人士玩, 本身無課微課都唔會開咁多位練到咁多隻
設計呢個玩法係咪痴線
根本for課金人士玩, 本身無課微課都唔會開咁多位練到咁多隻

冇課人仕表示100個位點都會有
又50石 8r 2sr
47pool真係好伏
設計呢個玩法係咪痴線

應該係for old seafood玩
設計呢個玩法係咪痴線

應該係for old seafood玩

佢要150隻sr先入到場?

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

想問應該用力定速隊
想玩速
但得三隻勁
力就好正平均啲

速>力啦
有兩隻key 限 47同ooo wo
其他塞咩都得啦

反而力得隻45 唔算齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞