[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

升到百六呢都抽唔到47
用呢隊都過唔到25體力既關

點會過唔到,秒住過喇下話

真過唔到用埋覺左45既朋友17萬血但係我夠力既都係得3隻

你打咩關過唔到
其實每個超激戰都有唔同要求, 要用唔同人打
例如 ooo 有超激戰link 會易打好多, * 要有 GT link, etc.

我唔知係咪真係可以一隊走天涯

我想覺左奇邊中間果隻 已經過唔到 反而打藍頭要77塊覺果關過到 唔知點解

超3悟格好硬
佢 6 round 會變一次身, 通常等到變力超1悟格轟死佢

下定決心留石,上pool單吊ooo太on9
日日單抽唔係辦法
等佢再出限定pool有ooo,界藍,rose先抽

我就等佢出限定pool有xxx, blue, 界藍
宜家超隊完全唔成形

放閃: 岩先條女單抽47, 我呆撚左, 勿屌
成功挑戰8r

巴打宜家mff仲好唔好玩
我睇佢宜家出左好多t2
afk之前完全追唔到進度

出左奇異博士之後放棄左 比課金屈既

咁我down都廢時

想搵慢慢養又好玩既game都咁難

日日單抽唔係辦法

宜家超隊完全唔成形

唔怪得啦 我就係冇條女幫我抽

升到百六呢都抽唔到47
用呢隊都過唔到25體力既關

點會過唔到,秒住過喇下話

真過唔到用埋覺左45既朋友17萬血但係我夠力既都係得3隻

你打咩關過唔到
其實每個超激戰都有唔同要求, 要用唔同人打
例如 ooo 有超激戰link 會易打好多, * 要有 GT link, etc.

我唔知係咪真係可以一隊走天涯

我想覺左奇邊中間果隻 已經過唔到 反而打藍頭要77塊覺果關過到 唔知點解

超3悟格好硬
佢 6 round 會變一次身, 通常等到變力超1悟格轟死佢

明白了 我覺左既xxx都唔夠力 所以打住個藍色頭先 打得4塊

求加 掛住xxx先

日日單抽唔係辦法

宜家超隊完全唔成形

唔怪得啦 我就係冇條女幫我抽

唔關事
佢成日抽r
唔好意思 新手想問一問 LR關係咪要強襲角都要滿技先夠打 唔該晒

又搞店一隻
唔好意思 新手想問一問 LR關係咪要強襲角都要滿技先夠打 唔該晒

最好啦

開個新ac就中 唉
4達開左右下潛解 應該升咩好

開個新ac就中 唉

引你繼續落坑嘛

開個新ac就中 唉

引你繼續落坑嘛

咁我送比你

俾啲運巴打
啱啱單抽黑髮冇流星冇撒旦 得彩字 好彩爆鏡
祝巴打們個個中超8
一次跌得3甩,想dokkan超四同黃金大猿真係漫漫長路
一次跌得3甩,想dokkan超四同黃金大猿真係漫漫長路

有7粒架

想問下咁樣打唔打到super3,同埋可以再好啲?
回樓上巴打

力隊會過到,拉隻勁既45
回樓上巴打

力隊會過到,拉隻勁既45

速都可以
竹[img]https://na.cx/i/KoU1tYJ.jpg[/img]
今個pool第一次單抽中限

今個pool第一次單抽中限O:-)

我有嘅嘢係咪都係要玩速力隊
新手唔夠cost擺rose呀47嗰d,唯有咁砌住先
如果唔計cost,我有嘅嘢應該點砌最好?應該主力升邊隻先?
同埋要起馬升到幾多lv先夠cost擺

求各位高手指點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞