[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰 (13) 收拾心情 重新出發

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

呢隻比達用落唔錯,輸出都算夠力。
我自己都刷左一隻留來打LR菲利。

係咪刷滿技先好第1次dk
之後就會一直max落去?

唔好屌太大力
新手想問
送果粒紅龍石換咩好?

好勁咁
新手想問
送果粒紅龍石換咩好?

你而家有咩sin

好勁咁

勁過呢隻先
Wing巴你隻LR悟飯出現啦,仲要好勁!
係唔係要課金啦?
LR卡起碼要有依隻悟飯咁既水平先有動力打

可能係抽,cost77太低
新手想問
送果粒紅龍石換咩好?

你而家有咩sin

求意見
新手想問
送果粒紅龍石換咩好?

你而家有咩sin

求意見

考慮下肥菲或知飯

認真再望有超激戰link, 應該要抽
新手求組隊同發展方向,玩咗兩星期左右,唔該咁多位巴
希望可以有兩隊左右選擇,唔該晒

無野打咪照刷

呢隻ok (以可以刷既卡來講)
可以DK兩次
況且係速屬,可以用來打LR菲利

我自己都主升速屬因為好多抽到嘅都係速
依家將隻未dk嘅佢擺入隊,慢慢刷
btw唔該哂巴打
見到成日都係你答我

查實我都係新手
之前一月先開始玩國際版,
比兩周年活動吸引左過來開多個帳號玩日版。
(買左個有幾隻限定卡既帳號,由50rank開始刷左兩星期左右已經200rank )

利申:忍唔住有課金

我唔諗住課金啦輕鬆玩
(唔排除以後會忍唔住)
不過隻game依家主線有4x真係好易升lv要快d喺2月完之前升得幾多得幾多
靠哂主線dZhard嚟升

我要放隻47入隊呀要快d多d cost

認真,經濟能力許可宜家都課得過。送果粒藍石可以換一隻限定。
果幾隻限定之前我見好多人傾家蕩產都未必抽到

我之前都有玩其他課金game, 呢隻送石都算幾多。
(另一方面抽中勁卡機率都算伏/低 )

但我已經有ooo其他隊又未升過,唔知換邊個好
定係換隻ooo嚟升技

我唔知你讀書家已經做緊野,鼓吹你課金好似唔係幾好 總之量力而為啦

我自己藍石就換左飯布
紅石就換左力大波蓮 同 體大波菲利

換飯布係因為我覺得呢隻game能夠回血既卡比較稀有。(指有效回血果d, 打人吸得10%左右果d癈卡我唔計)能攻能守,就算日後比其他新卡打臉做唔到隊長佢都有出場既機會。

換力大波係純粹為左打天下一方便d.
換體菲因爲潛飯同超3悟我已經有,技斯路同佢我選擇左佢咁解(我技隊好多卡都無)

明白
之前佢淨係送咗1粒紅石比我,我換咗超3悟,因為速
遲d登入多幾日係咪會送多1,2粒咁

紅石只有一粒
另一粒紅石係打天下一既獎品
唔洗再諗紅石

45+XXX 力隊就唔洗解釋
體肥菲係無得揀下比較好

好勁 有動力打

45+XXX 力隊就唔洗解釋
體肥菲係無得揀下比較好

45+xxx+大波菲,係咪再求其加隊員就ok啦?
同埋組唔組到體隊,因為見有体黑悟

好勁 有動力打

大亂戰既覺醒章
5000 一粒 要77粒

好勁 有動力打

大亂戰既覺醒章

知屬可以上返一線啦
LR飯,BOBO, 大杜,小舞,悟爸
痴線, 張悟飯勁到
隊長技全部知+3氣, 三圍加90%, 仲好用過超4.
知隊隊長+火力卡.
痴線, 張悟飯勁到
知隊隊長+火力卡.

氣絕封技防都有卡
全面性好高

好勁 有動力打

大亂戰既覺醒章

知屬可以上返一線啦
LR飯,BOBO, 大杜,小舞,悟爸

潛飯無位入隊, 陰公

暫時係唔係技屬比較遜色?
痴線, 張悟飯勁到
知隊隊長+火力卡.

氣絕封技防都有卡
全面性好高

知屬有兩張LR, 一攻一守
加埋有超高氣絕卡
仲有飯布回血
好好J
新手想問
送果粒紅龍石換咩好?

你而家有咩sin

求意見

考慮下肥菲或知飯

想再問一個問題
應該升ooo速隊先定45力隊?
食知屬珠加3氣 其他珠加2氣
24氣食6-9粒就夠
一邊lr一邊bobo都夠做
大亂鬥有無關卡攻略

暫時打完16關 已經好難頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞