[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
Push
用一個YouTube QR code放喺入面
可以睇埋片
唔好登台灣啦 登都登啲平啲嘅
依家台灣個個200萬台幣 貴撚到
仲要佢唔係G20 而台灣班人已經知道呢件事
做咩佢地都屌嫁啦
Follow 得幫講出聲嘅人其實都冇咩討論空間
加拿大同港人嘅聯繫其實好深
性價比好低 有冇得R 折?
Push
Advertisement confirmed:
UK - Financial Times front page corner 27/6
US - New York Times full page 28/6 or 29/6
Japan - The Japan Times second page (1/4 page) 28/6 and
Full page 29/6
Taiwan - Liberty Times front page 28/6
- Taiwan Times front page (half page)
其實我都想問趕唔趕得切...

但係我意思係, 係眾籌戶口入面趕唔趕得切cash出黎去比錢報社

因為報社一般都要pay in advance
佢話咗8折
但我覺得幾萬蚊港紙可以玩吓
如果幾十萬不如落啲 G20 啲國家算
認真 仲要係英文報 大家都知日本人既英文程度
其實今次係日本登報好重要 因為G20就係日本開 有無noise就靠依d
大拿拿6m budget
再開番funding仲多錢
總之令全世界知發生咩事而群起屌柒維尼既,每$1 都抵俾
佢地抹黑係意料中事
台灣自由時報咁貴
落多一份日本報紙啦 強烈要求落多一份日本報紙
其實做咩。佢地都唔同意嫁啦。
唔好理九佢地
而家停左捐唔到?
我想問下呢家係唔再籌 定只係停一停核數 晏啲繼續?
都唔係問題既, 再籌過, 比多半日時間,應該夠錢賣埋冰島報紙
Confirm yet?
報館覆左未?
NYT無得登早d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞