[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
獨欠加拿大
TG link 入唔到呀
YOUTUBE做POP UP谷VIEW有冇得搞
We connect.....

To the world
留名
push
支持PUSH
不過阻人打丁會唔會引起反感
如果仲有未募捐既巴絲們的話
麻煩高抬貴手,kick restart既時候再幫幫忙吧
多一份錢,就好可能令多一個國家既人知道呢件事
300萬只係一個milestone,我地可以籌到更多,亦都需要更多既支持
夜少少搵人搞搞加拿大個邊啦
我聯絡緊啲台灣網媒 睇下佢地幫唔幫到手

你地會唔會有建議?
我係由於想寫少少建議所以凸登開個account入嚟嘅。純粹個人意見,歡迎無視:
1. 錢已夠,恭喜恭喜
2. 既然錢已夠,要post盡量多嘅國家同報刊,用盡佢
3. 英國好似唔見泰晤士報,有特別原因?
4. 各國內容最好統一,譯唔到當地語文唔緊要,就算全世界都只post英文,其實全世界人都睇得明
5. 最好加張圖片,大細唔重要,都係要統一。當同一日全世界報紙都見到呢幅圖,效果係可以十分震撼。例如眾籌logo嗰幅黑色洋紫荊
6. 唔知會唔會登埋本地報紙。其中一間甚至可能免費?
7. 既然係G20,有錢多的話,可考慮將G20的相關國家都列入刊報國家範圍 https://zh.wikipedia.org/wiki/%E4%BA%8C%E5%8D%81%E5%9C%8B%E9%9B%86%E5%9C%98

加油!
法國可唔可以考慮le parisien, 多人睇d
推!!
隱約之前好似有政客參選時都落咸網廣告
但唔記得係唔係加拿大
巴打 不如你負責加拿大
推 贊成用同一張相
日本搵周庭翻譯?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞