[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
出到錢繼續出
唔好停
兄弟爬山
推呀‼️‼️‼️‼️‼️‼️
唔好意思,岩岩先上黎睇個 post
見到已過三百萬
想問而家再捐錢既話多出既會用係邊度?
登蘋果冇價值,會睇蘋果既人都已經知咩事
pusu
推!
真人片最尾一秒加個QR code 係連去動畫youtube得唔得
Q: 籌款金額有冇上限?另外如果籌過所需要登報款項會點?
A: 籌款金額並冇上限,如果籌得款項超過登報所需款項,我們會將剩餘款項捐贈給「反送中受傷被捕者人道支援基金 Anti- Extradition Protest Trust」。
其實背後已經有人做梗你講嘅嘢
但依家趕梗報社deadline
麻煩等一等
唔緊要, 大家都係緊張件事
我咁樣講一講出黎有人 (你) 應機多左人睇到
變相都叫宣傳左下個概念
希望有未捐既人路過睇到, 大家唔好淨係係咁兒既心態啦, 盡自己最大既能力所限幫手啦
推一推,相信每個人可以做到既野都唔同,
但係呢一個地方每一個香港人都有份。
希望大家企出黎,盡自己最大既努力,
去守衛自己既香港 呢一個大家都有份既香港。
可以,睇吓日文版反送中動畫有冇得播,有得播長啲,可以cut埋警察開鎗放tear gas同打中示威者個頭,但我覺得有真人片咁播有noise但會好暴力,驚嚇親人
首先會用係登唔同地方既報章頭版,
有淨就會捐去反送中基金
頭版同眾籌link 都有寫
未捐的人繼續捐,要全球報紙都登
我諗蘋果唔洗錢都會幫手登..... 不過我會課金比蘋果
會嘗試登多幾份報紙 (好似係)
https://lihkg.com/thread/1256698/page/1

新PO 在此
麻煩過去幫手推推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞