[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
啱嘅
金磚五國除咗印度之外都係親中

不過世界五大語言一定要登齊
台灣全版好貴, 半版算啦
你講nazi會hard reeling?
反送中同真普選
香港人唔接受支那統治
咁會唔會目標針對支那呢個立場態度會明顯d?
係g20美國肯幫 其他都跟隊啦
但相反呢埋國家出聲 美國唔幫 成件事都係廢
而且係大國登到頭版都夠noise
見到呢個數字又喊左
強推呢個reply
我都覺得無論反送中,黑警好暴力,甚至香港人有幾慘係外國人眼中係who fucking cares

個重點係外國唔會想中國坐大
更加唔會想香港呢個咁國際化既城市,而且係外國同中國接軌既橋樑受到呢個視人權同法治如無物既土共入侵同滲透
無問題! 但一定要有人幫手加入國際請願信到
Push
Google banner有冇可能傾到?
話晒都Don't be evil
金錢許可既 都係全部登晒佢啦
連登都唔少人buy hitler
【 突發】根據投稿Financial Times經驗,緊急幫手修改G20登報公開信!希望略盡綿力!
https://lih.kg/1256812
支持,推鐵緊黃雨衣+太古烈士
再加百萬人遊行人海紅海相咁?
細字講反送中+真普選+向支那說不
支那係最終敵人boss, g20恥笑對象呀
搞唔搞得切,後日就係
與其要寫一大篇長文
不如寫一篇短文架q R code 可以睇番啲片
因為你而家唔係要求人幫手
而家係要表達一啲訊息俾全世界聽
正如你睇法國黃背心嘅新聞, 你都會講一句who fucking care
係,一張夠晒。Time Magazine雨傘那張同今次黑傘,見到都起雞皮。
唔係下下都要影皮肉受落or千軍萬馬。因為我地唔會夠受戰爭影響的圖片震撼。
集中火力 美德日英 法
台灣都岩,同路抗支人,大家抗支那互相鼓舞
呢個好,推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞