[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
話說今日香港正苦上訴話被補者人權理應被正常人少
係唔係可以寫埋落去
更正,我睇錯以為德國果份登頭版300萬,依家係登內頁75萬,咁可能夠錢
希望搞手睇到會考慮下
地理當然係重要,但最重要係人
好似日本咁,就算佢地無左日本,日本人去到邊都會有佢地一番事業,有日本既影子
我都認同係夠錢既情況下登埋香港,唔洗全版出半版都ok

之前loop到有人想圖黑白但用黃色highlight focus,試幫忙。加QR code都OK但就真係唔可以齋QR code同文太短,如果唔係冇人知做乜,同埋唔係個個都有個app去scan。試加埋其他人意思如bullet point 同細字(link, website, hashtag, etc.),唔知幫唔幫到,之前見到設計team已齊人,可能layout已做完。見到香港人咁齊心真係好感動
推,唔好比呢個post沉
好感動,加油
隔離post 好多意見比個draft
其實有無人可以轉達去tg, 眾籌組
香港人真係好勁
BTW連登仔FG 50k似乎真
唔知有咩圖可以用,張圖我暫借上一手嗰位,右手框框都係警察打人之類的圖啦。
點解仲未開番個捐錢功能? 係唔係捐夠啦?
Google doc話patron繼續捐緊
求patron link
Push push
仲捐唔捐得?
登埋時代廣場得唔得 齊課金
唔知依度有冇巴絲住瑞典或者識瑞典文
記得之前瑞典先有報紙同電視台撚強國惡習,搞到人地啲玻璃碎到粉咁
瑞典每年都有諾貝爾,言論自由高的地方,好大機會買到頭版

有冇巴絲可唔可以幫手??
呢個ok 喎
推呀
成10點幾都未重開
搵人另外開個新加啦 Admin暫停左成6個鐘 係咪玩野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞