[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
坦白講,長文係on9

point form + bold key word 先係最有效
長文係做樣咋
睇長文既人,多數幫唔到手
你有見 c9 睇長文?
但係 加下價d c9 都想殺人咁。。。
覺得2000000+1市民就ok
連登冇必要出
Push
All in 連尼住we trust
agger, 唔好淨係果2 萬, 始終重有人想捐重等緊
已經停左? 我仲未上車呀頂!
如果成事買返份來收藏
點解俾唔到錢嘅個網?
咁而家會否加link?
方便人地睇完想知更多 or updates 時可以跟進呀
蘋果日報今天有一版全版廣告,廣告商是
暫時停左 審緊條數
晏d番黎睇
感謝巴打
感謝眾志
賣埋面書IG 廣告啦
網民眾籌於各國報章刊登公開信 盼國際關注修例爭議

有網民發起眾籌300萬港元,於各國報章刊登公開信,希望世界各地關注本港近日《逃犯條例》的爭議,包括警方暴力對待示威者等。

有關眾籌由發起後數小時已經超額達標,將於G20峰會舉行期間在外國主要報章,包括金融時報及紐約時報刊登公開信。

眾籌義工團隊成員化名ANDY接受本台查詢時表示,眾籌反映港人有能力和有承擔,當見到籌款數字節節上升,義工團隊曾感動流淚,希望趁舉行G20峰會,告知國際社會香港反修例示威被鎮壓,以及警方不當使用武力等人道問題。

他說,公開信會提及國家主席習近平與美國總統特朗普的會晤,但不會是重點,團隊在世界各地都有網民響應協助處理登報事宜,會選擇具規模、讀者人數多的報章刊登。

他又說,有計劃如果登報失敗,款項會用作早前被捕示威者的法律支援。

https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1464955-20190625.htm
agger
Push
香港報章呢?
放埋上各地標式建築
https://globelink.ca/mediakits/

多倫多係度
我可以點做
唉..返緊工搞唔到
諗住放工捐....campaign 都stop 鳩埋

我想問你地除左錢之外
仲有d咩要幫手
不如list 出黎睇下有無咩可以幫到
面書IG 圖片唔可以有太多文字
但可以試下既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞