[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
推!
pish
開返再加碼
陳雲:
"要講的,是「保衛香港憲法」,將基本法的憲法地位講給大眾及國際知道,政治宣傳這回事,講得多就成事實。(其實根本就是事實!)
向領事館請願,向國際報紙登意見廣告,是「敦促國際社會保護香港獨立司法管轄權」或簡單說「保護香港自治」,不是「反送中」。
「反送中」已經out咗,因為已經成功爭取。你唔係失憶嘛?大佬。至於永久取消,政治上是無這回事的,政府可以隨時提交立法會再審議的。
講「憲法」、講「自治」,多向國際宣傳,香港就變成實然的主權國家,知道中共是侵略香港的constituton(憲法)和autonomy(自治)。明未?
唔好話陳雲激,美國眾議院主席及發言人佩羅西(Nancy Pelosi) 在公開支持香港人的聲明說,香港人在捍衛主權(defend their sovereignty),佩羅西夠激未?人地講香港有主權ga。你醒目,就識得跟啦。佩羅西是美國國會主席來的,做了一世人議員,近八十歲,她的判斷,你估有假?
唔好因為陳雲教你,你就抗拒唔學。我有權威教你ga,我曾經有港府處長級的官階,而且是德國大學博士、大學教授。我現在無收你錢,也無收公立大學的薪酬。我賠本的。賠本賠到我好窮,我有mut新意念提出來,下一秒就變成泛民左膠的籌款項目,我一個仙都無得收,而且被他們反過來說我痴線。"
會唔會開個 channel?
可以集中啲multi media 嘅宣傳
但驚會畀YouTube self censorship咗
push
推 張相要小心揀 impact大過字
推返畀蘋果知個眾籌冇停
推!
日本真係播動畫回響會大d
蘋果記者望望呢邊!!!!
嘗試聯絡緊嗰邊嘅朋友,略盡綿力幫下手
加拿大咁多香港人, 要推
The campaign owner has stopped ??

仲夠唔夠錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞