[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
南非都可以用英語溝通 登報應該唔難
係日本派傳單要同警察申請用地權
無申請就去派會比人拉
可唔可以再開放, 未捐到錢, 想出少少力
會場週邊應該會禁飛
不停咁推
可以考慮YouTube,twitter
exac7ly
你香港人想點,關我咩事?
比我睇到啦,又點解要支持你?
當我支持你啦,我講d 乜好?

如果賣完個 ad
會令到大量國民向自己政府 查詢 “下個月去香港旅行,會否有被送中危險?”
咁對方政府就要出黎覆
由於佢地都唔清唔楚
就一定要搵返中/港方去問
咁先係效果
香港人咁多人請印傭
再唔係 應該都有好多人屋企人係印尼華僑
林鴻達分析登埋台灣
佢已經聯絡左, 可以諗諗
https://www.facebook.com/478096245555087/posts/2460260810671944/
手動幫你推
毋忘烈士
呢個都可以!
如果以n年一遇嘅G20+政治風波
只要求撤回
我會覺得太可惜 點解我哋永遠都係比人打到埋牆角先識反擊?
點解唔好好借呢次機會 爭取我哋應得嘅普選
免除日後比人打埋牆角嘅機會呢?

大家要食住個勢 提出更有利香港日後發展嘅要求
咁先叫升級㗎嘛

而家暫時民意大好 加埋後生仔做街站
其實教育大眾都唔係難事
仲有機會r埋班淺藍嘅民意

而且以普世價值+基本法本身有承諾過普選呢件事 同國際講
可以攞到更多關注

我唔係話我哋要放棄之前嘅四點訴求
而係開拓更重要嘅第五訴求
林奠落完台 又派返個中共党員管我哋 有撚用咩

希望喺向G20請願同國際公開信入面 都可以加入我哋嘅第五訴求:普選
係 一張震撼圖+ 上面加句Please Save HK
夠哂eyecatching
南非今朝睇咗, 好似冇一份好具代表性而且流通量特別大嘅報紙

全部都係區域性, 不過都可以諗下
push
夠,香港基建技術唔差,但開頭一定要有十零年時間造地起樓,最快又襟用係丁屋形式嘅屋仔
你自己一味踩又講唔到中法利害關係咪即係鳩up囉

事實上真係無,所以先要動之以情。法國革命示威開既點會唔明香港人苦心
好中意你地
日本人:“黑警有幾暴力+中信慘案” 關我咩事?又唔係有機會係我身上發生
法國人:“黑警有幾暴力+中信慘案” 小毛見大毛啦,關我西事
美國人:槍都未開,有幾慘?

用 “黑警有幾暴力+中信慘案” 真係倒錢落海

送中 同 黑警係兩回事!!!
送中 同 示威過程!!!

目標係 反送中

right?
幅圖大字唔好太多

就咁 “WE FIGHT FOR FREEDOM” 會唔會有共嗚啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞