[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
無錯,最終今次搞到咁大鑊嘅原因就係林鄭玩DQ, 搞到議會入面變左一言堂,林鄭又一意孤行加手段強硬先會搞成咁。
既然有巴打提到其他國民睇到都表達唔到
咁QR code去某個地方簽名

全球聯署表態又得唔得??
想捐錢
應該要將中國紅龍化,利用香港侵略全球做主題,不過太複雜,應該無人做到
推一推
我覺得下一波可考慮眾籌外判比世界級Marketing 公司,

由其呢刻係要係日本宣傳, 日本文化咁獨特, 一定要有localization

例如 好多人都覺得 圖 重要過 字

同埋有巴打會話 法國人睇到唔會care 等等

如果真係再眾籌for 下一個行動, 我覺得d design 可以搵人搞
youtuber 影響力都好大

尤其世界主流過10m果d, 如果俾錢落到廣告入佢地vlog
會好威水
之前conservatives喺下議院當香港無到
拎埋Winston Churchill 出嚟
佢地一定唔可以無視
不了 細國冇bargaining power

唔好浪費啲錢 集中火力 美 加 德 日

英國比佢賣左咁多年 都知佢最叻口頭講兩句 都唔會做野
真心唔好比呢度d人攪⋯
諗起captain 對thanos大軍個幕,睇到眼濕
liberate hong kong其實啱用
你係上面睇多次啦
一早舉左例啦:旅行都會大伏
就好似南韓旅行,送左你上北韓一樣

你再諗返成件事點解咁多香港人出聲
就係因為 送中 係人人有份

中國捉加拿大人真係話佢犯法咁簡單?
定係政治人質?

動之以情:sns 就夠啦
真正要做係諗辦法 捉動到對家政府 去問 中港政權 野
登既內容一定要 eyecatching 彩色相
有巴打推介
https://lih.kg/1256812
支持上面巴打話外國人本身冇義務幫我地
講返句we shall never surrender已夠
本身登頭版已夠draw attention
係關心/會支持嘅點都會幫
唔洗講出口
巴打,其實隔離post執左個draft唔知你有冇見到,可以去睇下覺得夠唔夠力,不過好似時間非常緊迫
呢啲細國出聲都冇人理 幫唔到手啦 有多餘錢比太古義士屋企人或者幫其他義士 天琦好過啦
我都勁中意佢既名句,好鼓勵到士氣
大標題講please save HK之類 覺得唔係幾好
一黎啲鬼佬會覺得關佢撚事啲
二黎講到香港人要依靠外國勢力咁
金磚國家都係細國
唔熟歷史
會唔會有當年敵對國hard feelings
同埋唔知香港係乜
link?

依家好難搵post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞