[緊急!]眾籌網頁登各國報章頭版公開信已經整好!!!(2)

3190 回覆
2028 Like 8 Dislike
香港報紙?蘋果同明報
5百40萬
最好係人民日報度落廣告... FF mode
錯手負皮!
冷靜 ! 妟d可能有!
可以加一段仔警示外國人:

Chinese Communist is blamed for harvesting dissident’s live organ, plundering other countries’ sovereignty, land and money in name of <belt and road> by issuing unaffordable debt to those countries . Hong Kong people and other people of the world, please resist to this evil red dragon ! To save yourself and beloved family and dear friends.
晏d一定有 FT 都百幾萬全版
依家先5M

我都等緊呀
依家成5球幾
話墊到底嘅大戶係咪真係仲墊到
係既就真係萬分敬佩
建議唔好focus送中
而係用送中做引子
希望國際關注中國侵害香港人權自由等
Push
如果幫完義士重有剩,可以考慮變為
追究黑警及一干正苦人員嘅復仇者基金
係6百一十萬先岩
放工先唔比我課金,快D開返
係6球 唔係5球
會令成件事失焦
唔係今次登報重點
但可以海外forum宣傳
#FreeHK

大家上Twitter 一人補一張相/片 補番報紙上唔足夠嘅資訊 夠晒
建議有剩既錢,拎黎支持之後活動既物資,包括依幾日前線既印刷/派野等等,同埋現在去到投票日之間文宣費用!!!踢走保皇!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞