[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
可能我1999左
我想知點打到呢個 即係要打埋4人輪戰雷電果場先解到?
係呀 你依家差呢個咪就係勝利之路果個賽事

應該正常係要用桐生開左先既 跟住會強制發生事件 第一個入呢個賽事 然後 輪流同三個主角打 打哂三個主角之後 最後果戰就係同雷電打 打贏佢 跟住你再遇返佢
佢就會變返有名 鬥技場先止有機會 再遇返佢

所以你一定其中一個主角做漏左野 或者你根本無用桐生打左先 因為我上面講個事件一定要由桐生黎做
如果你確定做哂勝利之路 咁你試下跟住呢個攻略咁做

個攻略係寫先返左去鬥技場 你睇下有無d特殊對話先 無就當佢做左先 跟住去千禧塔東邊 附近睇下有無野發生 姐係間酒吧隔離塊空地 如果都無 你唔介意就share play比我幫你睇下
攪掂左原來要用桐生去多次鬥技場打哂佢3個朋友同雷電先解到
打完鬥技場 應該都無咩地方再會卡
希望係
我唔記得左覆返你 遙執哂鎖匙 如果開埋既話 都要睇你開左係乜 素材既話 而又得果個locker有 你就打唔到完美save 但唔會白金唔到
素材只係做武器用可?我武器做哂啦
防具呢?
都做哂啦唔知點解遙開哂大阪locker都做得哂
咁姐係全素材都可以係其他地方拎
可能改返個bug啦
唔關事 個bug 係一粒謎之輝石 一次整九把 有個改字既武器姐 同你開locker無關係 我玩果時就未改 依家唔知
攻略話品田個師傅修行係四章二節出現
我當時miss 左,而家已經玩到四章四節
請問係咪無左架啦?
原來係咁 不過遙已經冇得玩返 我確定做哂野但佢都係有提示我話好似有野未做
要去到最終章第二定三部 我行返去佢屋企附近又有返
謝解答
品田個故事一開頭覺得唔知做乜9
去到後期又有d意思喎
最悶係遙果大堆握手會成50個任
唔係打獵任最悶咩 最唔想玩呢個
起馬刺激先 遙果堆握手 跑步真係
反而最快清係遙堆任 雖然都係悶 但佢一個任好快完
影黎睇下
打獵都有少少故事跟下
遙d做雞任又悶又重覆
玩到麻木

落club叫雞要好感度由F上到S又係好難頂
算快喇wor 3 4集要成20粒心先出個支線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞