[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
其實都唔算太神,相比起0,極1,極2。
不過都好玩。
終於過到 原來運既問題thx
差幾多白金
打緊人中4 谷村點樣快d升血第一章
有排成就目錄仲有25%先爆100 鬥技場有排磨
請問鬥技場係咪打哂咁多場比賽就夠
點解有個話要完成所有勝利之路才會解鎖
除左第一個漫遊模式先解鎖果個唔駛打之外 其他全部項目要贏過一次 所有人

你講緊果個項目解鎖條件 係要四個主角都要完成哂勝利之路事件 先會解鎖 上網睇住攻略刷吧
記得刷完廢啲嗰兩個人先
如果未玩過,應該玩邊隻開始?個順序係點?
故事就係順住0極極23456
自己覺得最好玩就係0. 呢集5都好玩
3最悶
岩岩刷完秋山 到品田地獄
咁ok啦 品田勁啲 打100人品田又識回血 單打又可以屈combo
極2玩完去3最大挑戰我都頂佢唔順中途棄3
仲未上手 反而秋山之前玩滿氣屈兩下三角好正
3只係玩完主線就棄驚
完全冇心機白金
5代雖然好長 不過好好玩 玩到白金都唔會覺得浪費時間
5代堅正 白金又唔算難
反而0/極真係難到喊 跳舞跳到想死
如果無天啟果招極 我都唔識點打vs100人同紅血車輪戰
修羅氣魂真係鬥技場神技黎 有呢招果d角色係續戰力果方面真係升幾個level
鬥技場 有一個話要完成勝利之路才會解鎖
(我應該做哂勝利之路既街頭任,桐生解左雷電果道,點解秋山仲未打到)

一個話各賽事到排名巔峰先解鎖(要排行榜第一嗎?)

請問點達到?
第一個 秋山確定打哂四個選手? 你秋山都未打 應該唔會解到去雷電果度架wor 因為打雷電既條件係要四人都過哂預選賽 如果未打既話 係街頭遇到佢都可以打 但個名會變???

第二個好簡單 就係升到去排名4就會unlock 定你講緊 PREMIUM ADVENTURE果個 呢個係要漫遊mode先有得打+你unlock哂所有賽事
講漏左 升到去第四名就夠 就算個排夠跌返落第五名 個賽事都唔會鎖返 所以去到第四名就可以停 刷可以打到飛落街果個場 10-20秒就一局 盡量刷比自己高分既人
Thanks a lot睇網上攻略冇講咁詳細 我秋山品田向桐生解雷電事件前打過雷電 咁可能又要打多次

刷飛街場上分好快最屈係品田 可以一路摔一路換位
你用秋山同品田係邊到打佢先 如果你打佢果時 無顯示佢個名仲係??? 你打贏佢一千次都無用
神室町街邊 個名好似真係???不過而家好似搵唔返佢 之前好易撞
咁如果係??? 咁你姐係未解到重點個部份啦 街上遇到佢純粹比你拎到刷經用 不過刷經拎黃金槍打卒仲好 佢太硬 後尾真係得個煩字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞