[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
4個主角啲支線清曬係清唔到遙
二周目又要再清過
無得開黑檔真係好撚on9
你漫遊模式清咪得 係無得整黑檔姐
人中0整得幾好
究極鬥技真係好煩

雖然應該未有咁快開始白金之旅
但即係點? 支線唔繼承落下周定係咩?
如果漫遊清曬支線但無得整黑檔
係咪姐係無得帶報酬落二周目?
最多解得獎盃
秋山到底點搵錢?
窮到仆街而家10000 yen都無
係 但鬥神護符好似攞到 呢個特別d 因為佢save好似係唔同位 變相你如果用黑檔 開new game+就可能會拎到 但漫遊模式你如果覆蓋左個黑檔 而又未打鬥技既話 咁漫遊模式就會攞唔到 所以你最好打哂鬥技先好開個黑檔黎玩
總之你未開始打既話 就最終章 第四部 呢個係遙最後時間 一同個經理講話練習再開 你就直到爆機都無得再用佢 所以遙d野一定要係呢段時間完成哂
最終章 最終部 就其他四個主角集合 全部野共通
所以千其唔好用遙開左d locker 因為遙d野係唔共通
你打到去神室町未 都係玩百家樂super 6 1賠12

12場唔中就讀save (記得有幸運訊息先去玩)

我之前亦都試左個仲快d既方法 就係玩賭單雙

玩到咁上下有得點數差 揀18倍果個 中既機率都唔差

跟住中左既話就一直單挑 單挑到贏5場 或者想安全d就贏3-4場就走 但5場既話 贏完既話有57萬點數 呢個方法就快速但高風險
而家打緊品田篇
咁繼續推 推到去最終部 第一章 就已經可以用桐生黎玩
終過咗品田3友仔
爭百事超人
淨係拎武器出黎果下先有傷果關? 好撚記得呢關
未過覺得好難,過咗覺得唔太難
過埋品田一球 扔死所有人果關未
中間過哂
爭疾走3
上間789 10
個人覺得5比較好
5個故仔我覺得有d亂,不過最有男人味係呢集
其實我想問咩叫黑檔 同埋最好邊個地方要留多一個新檔先可以解唒 thanks
呢集係咪係雪地躝下躝果集

我仲記得當時冇中文要買特別版拎埋個劇情譯本一路對住進度咁玩本野重厚過個game盒

不過故事係正既舊引擎黎講五代真係最好,集前4作之大成
終於7777粒 屌你老母柏青哥

柏青嫂都無咁食運

柏青哥真係得果一下
前排好艱辛咁衝完3個主線,唔想掂第二次支線都廢事回收
等緊5減價先買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞