[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
桐生去到20lv冇吸收經正唔正常?
你未突破極限 可以去到Lv25

打完 期待見參可以移植上黎
想維新出中文多啲
應該無咩機會 不過維新要白金又係打死人 依家去白隻狼先 買左仲未開
玩左幾耐
接近200個鐘 其實可以再快d 我堅持升到全部人lv 25先做其他 錢又係 賺左成億 到最後都係用得果2千萬多d
勁到
你地點解玩得咁快
當你100%到 第3,4集個成就目錄 你就會覺得呢集好簡單 d極 d小遊戲技巧 直程有d係照搬過黎 根本無改過 呢集仲要易左
但呢集要d時間就真既 因為好唔方便 食野part係咁又出又入 鬥技場又要打d垃圾預選賽 仲要升rank on99
100%離我好遠
玩緊冴島打獵20支線
隻狼幾日白金到 個白金同送冇分別
要慢慢習慣下 玩慣dark souls 果d慢慢磨 隻狼慢慢磨好似唔work 岩岩開始打精英怪 慢慢打反而易死 積極進攻+彈反一次就過到
唔好同佢磨血 上前攻佢不斷加體幹 練熟識破同踩就超易打
赤鬼用唔著識破 真係要慢慢打 依家比佢一捉到就死 試左十幾次先贏到
古道真係好難贏,
玩咗幾次都輸,仲要係比佢拋離果隻
獸型boss可以當ds打 人型偷刀再反就得
你速度整唔整到全速 你speed 唔full 100%輸硬

不過轉彎會好難轉 都係靠撞 撞返岩個位 然後留哂d極同加速 係最尾一圈一波爆發過佢頭就ok 我就係咁贏 千其唔好一開頭就用哂d極 因為你就算你過左佢頭 唔駛10秒佢就會過你頭
其實赤鬼反唔反到
要反應該都得 不過呢隻磨血好過 佢又唔識擋
呢隻game最難係嗟怨之鬼 卡咗3日
今集有無D獎盃會MISS?
白金埋另一隻就到佢
我個桐生升到20KC
但技能升唔晒
要找拎技能魂係咪要狂打IF8?
係 但你升到部機最盡未 未升到部機最盡就唔會比技能魂 首先係打三次唔同既 神室町 果位主角既都市 回憶對戰 打哂三個極氣槽果part就搞點 跟住再打其中1個先係比技能魂(揀個快完既黎打 千其唔好揀神室町)咁打八次 再升到lv25就會學得齊所有技 再打既話就會比武器素材or藥
我升到部機到1.2啦,即係繼續打就有技能魂?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞