[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
仲未買,終於唔洗睇書仔玩
整緊人龍新作
話7月公佈女主角
今次有中文 個死mk仔古牧好撚串
寧願佢幾年先出一集整多幾幅地圖 好過次次都神室町
啱啱打完6,屌你老味個boss真係最撚廢boss嚟,仲要係狗閪嚟
拾心下木村仲同唔同你癲好過
借post 問下,有無人唔想玩埋人中四,可以賣俾我係二手區問左幾次都無人放
係就唔差在中文化埋維新
正常就無人會放
通常人唔玩/玩完都會留一set收藏
其實哩D有少少偏門0既題材
JOHNNYS應該出長瀨智也或者松岡昌宏
5真係算最成功,第6集雞遙個劇情
同第3集一樣 桌球用力過度都係照樣改變球路
完左之後有黑檔,不過漫遊果陣好似整唔到
第五集: 離開左孤兒院 先發覺好掛住對方 比起夢想 同對方生活更重要
第六集: 是但夾硬作個理由離家出走
咁姐係同之前一樣
我玩完就會放 不過多數都Game鋪 懶交收
個理由直頭弱智,離開沖繩d報紙佬咪一樣跟住牽牛花d人
唉 照咁睇5完左人中主線就最好
兩個都發現對方係最重要 亦表面心意
都算係大團圓結局 比翻個好結局桐生
反正其他舊人6都無出場咁濟
彈d二大六出黎唔知做乜鳩 反派都垃圾過人
染谷同廣瀨一家都正既
小栗旬 藤原龍也
咁真係碌柒了
果陣人中3都卡左好耐
但呢次淨係打高級就得 唔駛打最勁果個

加8題桌球難題
真係暫時淨係覺得呢到唔同左 保齡球照舊用返0果招跟住轉足球果個波 輕鬆300分

gunrhein用個技巧又係同ps3版一樣 又係五關通用 係咁打橫 狂禁圓圈整d線出黎 圍住d板就勁易過

桌球難題就真係要諗諗
其實桌球唔難玩 因應返唔同距離較個力度就唔會偏
如果唔係好遠/你要撞牆 其實細細力就得 咁就唔會偏 好易入到

我一開始玩3都係唔明做乜卡左勁耐 但明白左呢個道理之後就順好多
之後就係不斷打 總有一日過到 其實最難個ai都唔算勁
打第3代果陣經驗黎睇 每場都會放水3,4次打甩個波俾你
所以做到盡量唔好偏之後就好易過到
玩到古牧失踪嗰度,永州大道邊忽先搵到佢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞