[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
有隻ps3版連中文字幕書
買唔買得過
果四個項目係唔難 問題係依家要你打桌球難題 呢個先係重點 真係要搵岩位黎打
完全無變系統 係高清左d
但其實ps3畫面都唔錯啦
唔係想重溫多次其實係唔值

個a字唔洗理 睇下我圈果度有無人
同埋就係今集d電腦仲要屎左好多 容錯率好高

九號球果個項目一次就過左 個電腦起碼容錯左5-6次 有次仲要four
如果無就去埋呢到睇睇

兩度都唔見
買了ps3版 345 不過唔識日文冇心機玩
勉強玩左3 好悶 4真係唔想玩落去
搞到5都冇玩到 唔識日文 不過我聽講5好似係神作
又有得玩呀瑤個跳舞 搞到想買
5個遊戲性好好 咁你無玩過係值得買
地圖多小遊戲又多 同埋主線劇情我覺得都幾好幾感動
你依家第一部 第幾章
Miss了4怕唔怕 其他都玩齊
我怕唔知冴島同真島個故 同埋唔識秋山
我記得5定4 桐生1打100
last嗰章
5黎
你唔玩4會唔知秋山同牙島乜水
都有d影響 可以上wiki大概睇下故事就得
咁正常你無比3萬蚊佢走 係得呢兩度 地圖有無標示?
想問之前玩過人中之龍3/極2仲有玩過邊集唔記得啦

極2純粹係完整重製第二集既劇情落ps4?
咁而家依集係純粹將以前5整落ps4?

對人中之龍劇情有d概念,諗緊買唔買
極2除左係原本第2集嘅重製版之外,仲加左真島嘅額外劇情落去,而個系統就可以話用左第6集嗰個

至於依家依集就真係正如你所講
3、4、5集都係由PS3移殖到PS4
目前只有極、極2先至係remake版
明明極2結局影住靚女狹山薰喺墓地
第3集一開波接住墓地見到狹山薰勁樣衰,變成另一個人,接受唔到
345 純粹係增線同提升到60FPS,特別係SAVE GAME果PART係完全照搬PS3過去

4 PS4版有唔同,成宮寬貴退出左藝能界谷村正義個角色SEGA要換第2個樣同配音
佐藤大輔0係台灣有講哩幾隻舊作重出PS4版,SEGA係要同班藝能人同埋GAME入面落商標0既公司再簽過約。
重制版?
3、4、5集都係由PS3移殖到PS4
目前只有極、極2先至係remake版
345 純粹係增線同提升到60FPS,特別係SAVE GAME果PART係完全照搬PS3過去

4 PS4版有唔同,成宮寬貴退出左藝能界谷村正義個角色SEGA要換第2個樣同配音
佐藤大輔0係台灣有講哩幾隻舊作重出PS4版,SEGA係要同班藝能人同埋GAME入面落商標0既公司再簽過約。

Save兩次
次次D傳媒問點解唔繼續出極345
佢地都係話人龍STUDIO專心做緊新作冇人手冇時間
等咗好多年等五出中文版玩日文版好無癮
唔出極 不了
3真係要出極版啦
個畫面柒到唔想玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞