[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
唯有用 黑道用訓練裝束 打人升多啲
估唔到秋山勁好用
群戰仲勁過桐生冴島
雖然低攻d但夠快同易連招
一踢3件企好用
鬥技場 紅血戰同1vs100 就係靠呢招贏
即係ps3版多d嘢玩?
唔係 佢開發唔夠錢 秋山成part cut左
玩放數好過玩小遙d做雞job啦
不過無計
12年正值AKB最勁的年代
我覺得佢當時都係趕潮流所以加d偶像雞元素落去
乃木坂46
AKB
仲有babymetal 等等

一定有考慮
人中其中一樣正就係會食返個個年代既野做隻game
但人中6 搞埋d垃圾 貓cafe 同埋做gym真係好垃圾
不過略嫌秋山/遙篇同東城會關係太少
明明頭2章都同東城會有關
第3章玩左大半連東城會3個字都無提過
好似好唔關事咁
計小遊戲玩係咪5最豐富?
想問品田 綾小路果個點解觸發唔到 主線記得有打條友 3章搵唔到佢
想問下淨係做支線係咪唔夠升爆哂啲角色去lv 25?
想問下果個收數佬高杉有冇講原型 model 係邊個?
成日覺得好熟口面但係又講唔出
係呀 好似要狂食野
依家全部都21-23 lv
想學齊技先打亞門同爆機
想問遙執哂鎖匙係咪已經白金唔到
冇記錯都得 不過冇得整完美繼承save咁解 爆左機可以用返遙 不過漫遊模式冇得整黑save咁解
要打街邊人升 可以著貓貓音鞋果類增加遇敵率 最終章之前特別多敵人
咁都好d

另問有冇人知品田綾小路錯過左點算 去名古屋搵唔返佢..
桐生可以用電電槍屈死亞門丈
人龍online 第二近 黃龍放浪記,主角——鄉田龍司
4都未玩完 棄左game半年玩番
有冇人知柏青哥點玩到7777....我睇哂攻略 係咁中大獎都成日禁唔夠快禁粒正方 係咁打輸
5嘅時間仲長過4
5我玩左100小時都未完一周目+白金以外獎盃 我諗200先白到
因為佢要你輸 你就一定輸 都係運既問題

我果時係玩神室町3號機 去到7777粒珠 跟住即退出

記得要一輪過7777 (最開始加果d珠計埋落去)

千其唔好拎完幾百 又退出 再入過咁樣 條數會好亂 玩法都係照樣用一發就出大當果個道具 然後較70%-80% 力度 然後就睇字 佢叫你做咩就做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞