[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
yes , 但如果你強化極果三招 未攞 就會比左呢三招你先 我上面篇野提果三種
我都係speed唔爆贏
個人心得
頭兩圈唔好心急追用曬啲極
建議最尾一圈先用
佢要行頭就行頭
因為佢落後緊先會開boost
佢行頭唔會
去到最尾一圈臨衝線條直路開極+boost咁就追到
Ps3版就係用呢個方法贏 但p4版 用呢個方法玩 用左十幾次都贏唔到
玩 PS4 版佢下下開 boost 呀
佢供先時過彎下下甩尾 boost
見撚到佢尾燈已經好難
2次極留返最後一圈用
但係booster一儲夠就要放
咁先可以儘快再開始儲過booster
總之唔好俾佢拋離超過半條直路
臨尾個極都好大機會幫你最後扒頭衝線
其實我覺得最主要係最尾果個極 最尾果個用左 就算你前面果個留返都有機會輸 佢勁快過返你頭
無錯一定係最尾個極最重要要最後先用
前面個極留係最後一個圈用係幫你追差距
因為你太早用左前面個極
佢好容易後面會拋離到你用最尾個極都追唔到
桌球點搞 偏移好犀利
細力d打 要白金淨係打上級啫 定你講緊打桌球難題
完全打唔到
慢慢細細力拉個磨菇頭就ok 太遠就鳩打啦 理論上好難做到npc咁
玩到第4章
搞到我都想做風化記者
抽獎劵要點先有
有時食完比有時又唔比
而家卡緊粒珍珠抽唔到
喺條街地下有
有無等有幸運訊息先去
如果投資咗20萬俾南田
仲有咩方法拎不明液體 / 小型馬達嗰幾款道具?
你係佢部機攞左八粒技能珠未 攞完跟住再打就會係呢d 隨機比一樣野你
收到幸運訊息後去玩百家樂,幾鋪已經贏左幾十萬籌碼
丁半博打 你單挑夠-6 連贏五場仲多 個點數差爆率都幾高
原本諗住賺錢買勁武去打古牧突破極限(秋山同品田實在太低攻)
點知最後拎兩支散彈輕鬆KO
正常都咁打啦 赤手空拳打閪咩 一個就係咁爆氣 一個就無限墊步 用黃金槍打仲輕鬆
冴島唔駛既
金剛氣基本上無敵,夠厚血食攻擊就得
桐生我就係屈能量飲料爆紅氣
我虎落無咁好 1on1我都仲ok 比人圍真係好難做到咁 我都屈水先贏 冴島比人屈到無哂氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞