[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
0最平最好玩
Online終於出峯義孝劇情
終於完成個故事
最後相澤同遙啲劇情好似為做而做咁
遙又話要幫朴美麗完夢 去東京開演唱會
咁點解唔等個演唱會尾聲先講引退
講完仲走撚咗去
T-set果兩個女仔真係多得佢唔少
仲有遙點知桐生爬到去邊個位 走過去搵佢
想問下 合作極技點樣出
冴島同馬仔都出唔到
鬥技場又出唔出到??
邊種先 有三種
三種未出過
企喺同伴隔離都出咗第二招極
當年好多人話人中5
係cut左好多野,eg 小花
同埋d筆直太多放係開發新系統,地圖,小遊戲,外傳
搞到劇情收尾勁急
一種 就桐生同冴島出 隊友係敵人面前捉住人 你行埋去禁三角

一種 就秋山品田出 隊友係敵人面前 捉住人 你行埋去禁三角

一種 四個主角都出都係呢招 隊友係敵人後面捉住人 你行埋去禁三角

得呢三種 無其他 要做去鬥技場做吧 我都係鬥技場搞點路邊武器極同聯手極呢兩part
ok
好廢喎
飲個恐怖水,上紙斬菜咁菜

七面武者仲廢,對空忍殺輕鬆屈死
玩完3,你會發現人中6 個劇本骨幹 有唔少係copy 3劇本
開頭唔識打 係咁死 到後期先識打
戲劇效果你咁認真做乜
亂入一下
我地一班人中fans玩緊PC / IOS / Android版既人中之龍 Online
組左個公會叫「九龍城寨」,現時係A rank公會
仲有個分會叫「九龍城寨 莎木堂」比新人/新手加入 (開左無耐, 聽日會上D Rank,正路下星期會上到C rank)
有whatsapp group / line group 方便討論
新手都唔怕無人教, 老手唔怕無人傾
歡迎各位人中fans加入我地一齊奮戰

PS: 平時主要係group度討論
所以加入左係game度無人講野係正常
請係公會頻出聲我地加你入group

下面係個post有新手教學, 新手可以睇下
人中之龍 Online (2) ~九龍城寨 招募會員~
https://lih.kg/1249263
依集點搵錢
咪賭百家樂super 6
都係all in 打和?
唔係 揀super 6 模式 然後all in super 6果格 10鋪內唔中就load返save 一中就乘12倍 中2-3次我諗都夠用到白金 但要返去神室町先玩到 因為前期無咁多資金玩
唔該哂 我發現遙最終章用唔到 有d大阪locker 鎖匙係佢到 又無黑檔 仆街了
係呀 遙係最終部 第四章 姐係同個老師講練習再開果個位前已經係最後活動時間 過左就無 我全部上面都有講 其實你唔追完美save既話 影響到係ex hard果part姐
三週目主線走太快搞到遙冇得100%
又要玩4週目嘥時間
漫遊mode做囉 反正佢d野都無野話好重要
強迫症發作
100%之後先打最終部
總之你記得最終部第四章 遙就係最終自由時間 就係同老師講練習再開個選項 之前果段時間 locker果d乜都唔好開 執都可以 但最好用秋山執哂佢 雖然佢話共通 但唔知最終部同秋山分開左會唔會共通 其他人就爆機前都可以做哂
秋山去到最終章得16lv
得佢無外傳勁難升
Cut左小花同天空金融外傳真係好狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞