[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
打獵好好玩
我覺得隻game夠晒男人味
好多對白寫得好好
5個故事其實都好鳩
終於100%左個目錄 反而極道技果part易做 今集d極全部都好易出 有鬥神護符可以仲快d

食野果part反而今集麻煩太多種類 mini game就易過3好多 但某幾個好曬時間 依家直衝ex hard同鬥就白金
me too
三垃圾 唔駛講

四前半正 後半 唔多得

希望五好d

如果唔係 可以話人中 只係零一二
拎咗鬥氣神符真係好破壞遊戲體驗
好多小遊戲未玩過唔熟
遙同秋山鎖匙係咪共通?
用遙執咗10幾條開咗幾個locker就知出事
黃金槍加眼鏡 仲破壞體驗 拎去打突破界限lv25同d師父修煉先爽 幾發就完

小遊戲好多你玩得多就會熟 今集易玩好多

反而鬥技場你真係要諗下點打 品田同秋山 vs 100人 同紅血狀態 連戰十幾波人 呢兩關好撚難打 由其是秋山 又少血 又低攻 今集鬥技場d人好多都識古牧流 彈反 有d卒都識出
到佢地見返面先共通 但如果你用遙開左既物品係過唔返去其他四位主角度 因為道具箱唔共通

所以如果你用左遙開locker 開左d有武器素材既locker 而果個武器素材又真係得果個locker先有既話 咁你一週目就打唔到完美save 要爆左機等遙返去瑟雷娜你先會五個主角共通返哂道具箱
琴日臨訓前過埋d鬥技 p4版打究極鬥技果part真係好爽 不過有d已經唔記得哂點過 搞到曬左兩粒鐘先搞點哂全部鬥技
BEN SIR 應該係史上最廢 FINAL BOSS
原來係嚴重走樣唔怪得桐生唔要啦
玩5同居條女除哂衫都唔要
但成日玩夜總會
如果計狹山個樣
我成日覺得搵17年出嘅<極2>
同09年出嘅<3>比 差太遠
搵06年出果隻<2> 可能會近似啲
同意,反而極2嘅狹山係似舊版2嘅狹山
齋玩唔做
功力精純
可能有約出街做
最後空手打低山風
咁學槍黎做乜
無用 隻熊仲要勁好龍墜 好爽
隻山風仲脆過一開頭見佢o個次
相對天童仲難打
最勁final boss你覺得係邊個?
我覺得係Judge eyes個黑岩
有無人覺得品田好低攻?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞