[PS4] 人中之龍5 實現夢想者 討論區

898 回覆
17 Like 5 Dislike
神室町呢個icon不可少
加埋銀座點睇
始終最鐘意用都係桐生 對佢有種情意結 集集都差唔多係用佢做所有野
模糊效果睇到我眼花,有無得熄
但3果種我覺得先係正常扣血方式 其他果幾集 出一招扣勁多
啲打交其實點玩, 對方狂擋無敵狀態點都打唔入
禁X 閃去佢後面又會碌太遠比時間佢再擋過
key尿醬
摔佢
谷村單挑幾勁

係好死唔死連埋final boss全部係一打N
杉內就有得破佢d招

搞到好似好廢咁
有得反就反
冇就等後手

5代桐生可以無限屈人
桐生有招係閃身再一個雙鎚打暈人係點出?
我好鍾意聽秋山唱“像一個傻仔”
佢(聲優)把聲好正,唱得好聽過桐生
https://youtu.be/7lhJ0LZtv3w
本身隻game節奏都係快
0果啲你係可以一招極打一條血
但你真係要1血
正常嘅你出招極招1/3血都唔知有無
仲要同一招愈扣愈少

但3啲極係真係=幾下正方 三角都未駁嘅攻
同埋啲ai太鳩d boss成日擋
佢啲追尾又勁+埋又少少霸體 跟本打唔到背
我玩6 0 1都係玩閃避打背
但玩3真係只可以擋等佢打完濕返佢一拳
但正面打佢又可以打打下反擊你/擋返實
變相你無可能駁到三角
成場就續拳續拳打 一場打2 3個字
或者係我唔熟啲招啦 真係打到好燥
0都好d
極真係虎落世界
3的確係咁多集ai最難打果集
普通小兵d檔勁到傻
所以3有d boss 唔用虎落係打好耐 不過去究極鬥技同鬥技場 練多d 自自然然會識應對 鬥技場頭十果班人 個個又識擋又霸體仲要好高攻
谷村要慢慢打 去南田if7打果個杉內練 識打果個 其他單挑都唔成問題
同埋0 都唔止一招極一條血 玩紅血流 加隻戒指 用把龍神丸出招極 扣成2-3條
最尾就係虎落到完場就算 唔深究
但除左格鬥 個桌球都係鳩
篤左兩個星期都未贏到最難果個
篤落去有誤差 個電腦又奧蘇咁
個白金卡左係到
不過聽聞ps4版已經少左另一個鳩小遊戲
桌球就真係鳩 本身已經難打 屌你 仲要改埋改變球路呢招 我有d懷疑整果個人本身有無打過
話說琴晚打成晚先搞點第五集桌球果part 今日終於可以去衝主線
Answer x answer 係Ps3 d日版人中之龍先有 ps3 d 美版同ps4版 已經cut哂 去到第5集直頭成個game都唔見埋 本身好似話名越無重視過國外市場先整出黎 隻game專for日本人玩 不過有d問題可能連日本人都未必識 我記得會問70年代電視劇果d野
5個系統基本就係0傳說
但極多好多 又有紅色極同爆氣mode
0計埋其他mode就多d ge
但5唔只得桐生
秋山 牙島都好有特色
秋山係佛山無影腳咁 玩落感覺類似快攻手
牙島真係做到猛虎下山個種氣勢 全部招都係大開大俠好霸氣
類似火爆浪子 但勁過火爆浪子好多我覺得
基本上0個幾個戰鬥模式我覺得就係由5個幾個主角戰鬥風格演變而成ge
所以你鍾意0 就應該都會鍾意5
0個招唔係虎落黎嘛
佢個意思唔係話睇片見人有好多唔同招
自己打黎打去都係用虎落咩
兩樣都唔識,點整?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞