[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
等正日中文留名
偷跑版怕唔怕 ban a/c?
鬼佬大作會 ban

正日入code安全d
偷跑版怕唔怕 ban a/c?
鬼佬大作會 ban

正日入code安全d

$ony不嬲唔會因為偷跑ban ac
只會係你偷跑直播就會ban你直播
code就一定正日先入到,你想偷跑入都無
(off topic)
一直覺得M$同老任ban偷跑個政策好on9
有D人根本唔會知/理隻game正日係幾時,去到game鋪見到有就買
買隻game返屋企仲要專登google下隻game正日幾時
偷跑既話就要keep住offline玩
(off topic)
有D人根本唔會知/理隻game正日係幾時,去到game鋪見到有就買

其實偷跑係代理商同game舖嘅責任,玩家買嚟玩係冇錯㗎 不過當然偷跑直播就另計
所以sony嘅做法已經好好
(off topic)

其實最on9係偷跑走去直播,點解有正日哥都係依個起因
唔知正日買會唔會食炒價呢(行貨) 我上網睇行貨得幾個特典無巴打講既咩bgm既?日版先有
訂左日版連特典

請問幾錢邊度訂?thx
唔知正日買會唔會食炒價呢(行貨) 我上網睇行貨得幾個特典無巴打講既咩bgm既?日版先有

有人聲BGM係限定版先有
日版先有限定版 中文版得普通版

但一定係買中文

over 500唔洗買

btw仁王出左成個星期都仲係炒價
(off topic)

其實最on9係偷跑走去直播,點解有正日哥都係依個起因

其實直播都算
條友仲要上twitter串班日本仔無得玩
又係時候要練拳法

但一定係買中文

有得自己入BGM都唔怕啦

over 500唔洗買

btw仁王出左成個星期都仲係炒價

正價要530wo
中文版同日版係咪同日出
bgm特典版有無中文版?

冇呀 但有得自己入BGM
中文版同日版係咪同日出

理論上係
日版可能有偷跑 中文就可能要正日先有

冇呀 但有得自己入BGM

本身想買package版支持下
唯有自己入
訂左ps4中文版$390

咁平,起邊訂?
我都等中文版本

特典送的BGM碟應該會係其中一部份

我想問特典送堆原聲主題曲究竟係碟定係只可以起ps store down ?
我睇pv好似冇講係碟,而且如果全部30套動畫主題曲原聲碟應該貴過game好多。
我訂左game不過只係為堆主題曲,唔係幾想玩og以外機戰

巴打可唔可以講下到底OG有咩咁好玩
我重諗緊買OG定v好,v今次太多高達,玩ggen已經返肚

機戰同而家的GGen都無可比性啦
起碼可以睇唔同作品之間互動,GGen好早就無左
而且今次高達已經算少

OG如果唔睇故事就不如唔好玩 因為故事長

我鍾意og多過傳統機戰,係因為故事好熱血
我頂唔順原本機戰夾硬撈埋一舊既唔合理劇情 成日都投入唔到
同埋og機設好有特色
但係要由og1玩起,同埋我覺得moon dw劇情悶左

可能因為主線得J同GC嘅劇情
冇2nd og咁豐富
而且有好多關都係打ラマリス所以有d悶
不過格蘭帝特同騎士機嘅戰鬥畫面真係好靚

OG就係掛住整靚畫面,反而劇本都冇諗過點推進,而且拖得就拖

例如
1.響介果邊條線冇乜講
2.魔裝機神後期先出一出,叫做充下場面
3.之前啲故事未講好,新加既無限邊境又開始新一條線

總括就係除左紫雲,其他推進都係到喉唔到肺

另外OG moon 啲新機真係太少,搞到成隻game 冇左以前新機一出果種刺激

如果佢再係咁追求畫面,忽略係故事, 機設上面,我相信下一集就會完結呢個系列

相對2og新野真係好少
2og玩晒4神4兇仲有鋼伊甸尤魚佬
md就得j做主骨
不過有皇帝機同騎士機用抵返
只可以話md純粹為帝國同dis舖路
等二手 一手應該要6字頭

訂490$, 點解要6百?

以往版權機戰都要5字頭6字頭
可以漢語行貨有定價唔洗食炒價先490
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞