[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike
而家係日本,7舊水港紙有限定版,入唔入好?

買啦仲有得退稅

計埋退左7舊

呢邊ps4版7xx
PSv有間688
有得退稅應該平小小
而家係日本,7舊水港紙有限定版,入唔入好?

買啦仲有得退稅

計埋退左7舊

呢邊ps4版7xx
PSv有間688
有得退稅應該你買平小小

[rgb(255, 192, 203)]三高追加大招,射擊[/rgb(255, 192, 203)]

唔明

天獄錢伯追加大招同名但格鬥。偏偏萊德格鬥廢到仆街

最好笑係chamber個cut-scene係飛黎飛去咁射曬全身武器

翠星響天獄根本廢
我都唔記得左仲有呢個錯誤
同當年機戰R細妹部機全射擊大招格一鬼樣

DP早見部魔改極仔大招都係,演出全射擊,但格招,去到MD先改返

某啲招真係應該用射擊+格鬥按比率計
PSV中文版 dl dlc洗唔洗轉sd卡?

如果你本身係港服就唔洗

[rgb(255, 192, 203)]三高追加大招,射擊[/rgb(255, 192, 203)]

唔明

最好笑係chamber個cut-scene係飛黎飛去咁射曬全身武器

翠星響天獄根本廢

DP早見部魔改極仔大招都係,演出全射擊,但格招,去到MD先改返

Mx 玩過啦

唔明

翠星響天獄根本廢

Mx 玩過啦

點解而家又唔玩

唔明

翠星響天獄根本廢

其實擊破畫面會有近身戰不過萊德格鬥比射擊低4x定5x
提番大家今晚有生放
剛入手ps4日版限定,$750
今次係咪有cross save?
我訂咗ps4版,有嘅就敗埋psv版
今次係咪有cross save?
我訂咗ps4版,有嘅就敗埋psv版

敗吧
唔知hit&away係咪仲係叫打帶跑
救番百合香之後同明人響大家面前秀恩愛
明人仲要用番以前d語氣黎講野
等左幾多年先真係睇到呢幕

想追大和號動畫應該追邊套?

幾年前的

唔該晒
上花園搵下先!

睇到15集, 好正

啱啱睇完最後一集,成集一路睇一路流馬尿
響百度睇圖睇到今集好多新cutin型到爆炸
明人最終技又係
無敵超能加爾初參貌似有特別cutin
姐係今日唔會有中文版啦

響百度睇圖睇到今集好多新cutin型到爆炸
明人最終技又係
無敵超能加爾初參貌似有特別cutin

唔知有冇黑色超能加爾
大和號無雙
路人真同月亮有兩招合體技,sf有流星號合體技,但係map變左投擲3x3
今日中文版無偷跑
即係數位版仲早出過實體版喎
今晚12點開定機先
[rgb(255, 192, 203)]路人真同月亮有兩招合體技,sf有流星號合體技,但係map變左投擲3x3[/rgb(255, 192, 203)]

路人真兩招召喚技變合體技喎,即係有傳說啦
有撫子有ZZ還要甚麼SF的MAP

今集真係要睇下邊個寫劇本

方便返,放工撘車玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞