[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區

1002 回覆
6 Like 0 Dislike

故事垃撚圾
咁難度同關數 悶唔悶,Z1,2我都覺得幾易

唔該晒

天獄難度OK,時獄難度仍然偏低

z1都話易嘅話,近年隻隻都係切菜game

我z1唔太記得,但z2就記得易到1部機打全場

呢排玩緊z2 破界篇
主角勁撚到無雙咁
原來Z3 三篇都唔好玩?

z2都仲ok
z3多關得黎又悶又簡單,劇情又悶,好似剩係禁制打人睇片咁,第一次玩機戰玩到大半就冇癮想拿拿林爆機
二週目真係冇心打

Z3時獄頭三十關真心悶
之後去到推石仔同用天元突破收尾先正
天獄就真係唔知點講 好多機變咗召喚獸
劇情好趕收尾feel 一炮過出哂堆星座boss比你打
但又唔算難打
因為打到最後部部機都成萬攻

話時話 好似好少見人提連獄篇

連獄篇果D 外傳, 玩唔玩都冇所謂

其實就係交代Z系主角之前的去向,沒太特別
而且港服PSN玩唔到

換機,節子蠍子恩怨,金毛伏線,完
推爆泰莎

今集升邊條女做top ace?

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

今天使與龍果兩隻主角應該好撚勁 參考code geass
大家係PSN到訂咗嘅係咪已經有得下載啦?我見話最快早兩日可以下載。

已下

psn有冇特典

有5個特典 DL
大家係PSN到訂咗嘅係咪已經有得下載啦?我見話最快早兩日可以下載。

已下

唔知點解待機模式會自動斷上網
今朝睇都係無得下載

諗住凌晨12點有得down, 但都只係見到係到倒數

琴晚有得down啦
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

合體技
Game已down 假都請埋

垃撚圾

爛尾
黑正樹條線

故事垃撚圾
咁難度同關數 悶唔悶,Z1,2我都覺得幾易

唔該晒

天獄難度OK,時獄難度仍然偏低

z1都話易嘅話,近年隻隻都係切菜game

我z1唔太記得,但z2就記得易到1部機打全場

呢排玩緊z2 破界篇
主角勁撚到無雙咁
原來Z3 三篇都唔好玩?

z3時獄篇做得好既只有天元突破,EW果幾關同世界級beyond the time
天獄篇就驚爆危機有幾關,UC同原創眾覺醒大招幾關做得好 其他真係印象都無
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

villkiss 有hp回復(en唔sure),map,合體技
ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

villkiss 有hp回復(en唔sure),map,合體技
ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

有無主線劇情先
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

應該同果陣卡蓮一樣閃得坦得又高攻高命中
不過我鍾意堀江由衣龍女多d

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

前期神級零件wo自帶覺醒配X招map
推爆泰莎

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

in 奈奈 i Trust

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

問題係戰力太微妙
大招高消耗又唔係高攻,最慘係就算平均改造都唔係好閃得

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

前期都當零件用後期咪連出場機會都有囉
真實系覺醒部件太多

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

前期都當零件用後期咪連出場機會都
真實系覺醒部件太多

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

應該同果陣卡蓮一樣閃得坦得又高攻高命中
不過我鍾意堀江由衣龍女多d

agger一定會升爆佢地

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

講初參強度,00仲正啦…
個人覺得入左咁耐無集勁
終於有時間搵番晒D歌
今晚入定落PS4先

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

個人覺得入左咁耐無集勁

z2破界exia 明明勁

再世都唔差

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

個人覺得入左咁耐無集勁

Exia/00R響Z2都威的,雖然主因係剎那個ACE
不過UX應該先係全盛期
終於有時間搵番晒D歌
今晚入定落PS4先

Ps4入唔到歌架
要插實隻usb架

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

個人覺得入左咁耐無集勁

Exia/00R響Z2都威的,雖然主因係剎那個ACE
不過UX應該先係全盛期

Exia我覺得好一般wo
剎那完全唔閃得
00R勁左沙慈,期待+覺醒

Ange

有泰莎就泰莎無雙

琉璃

女主,Ange同龍女

ange睇個款精神有愛

加上初參無可能廢

初參無可能廢
翠星在笑你

前期都當零件用後期咪連出場機會都
真實系覺醒部件太多

Agger
後面就算有左真化融合都係唔夠力
同樣真實系,宗介同激勵哥完全係勁幾層
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞